UW SELECTIE: sluit
Botswana | alle thema's | alle types | wis alles
botswana - Zimba Safaris

Botswana


Een landschap van grotendeels Kalahari woestijn afgewisseld met het rijke waterlandschap van de Okavango Delta, uitgestrekte savannes, rotsformaties en beboste oevers van de Chobe Rivier de Okavango Rivier waar men per mokoro door de smalle kanalen en papyrus riet kan manoeuvreren. Botswana is een Ťchte wildlife bestemming, met als hoogtepunt het Chobe National Park vanwege de overvloed aan olifanten en vele roofdieren. Serondella is het meest bezochte gebied in Chobe, echter Savute, Linyanti en Moremi bieden ongeŽvenaarde safari mogelijkheden en niet zelden spectaculaire encounters met jagende roofdieren.
foto: Zimba Safaris | tekst: Zimba Safaris
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie