UW SELECTIE: sluit
EthiopiŽ | alle thema's | alle types | wis alles
ethiopie - Yared Tour&Travel

EthiopiŽ


Het dak van Afrika! We maken een fietsreis naar het noorden. Sommige (saaie of moeilijke) stukken gaan per busje. Op het Tanameer en hoog in de bergen bezoeken we de oude christelijke kerken. Sommige zijn in de rotsen uitgehouwen. Langs het meer verblijven we bij een weefcoŲperatie en op een ĎNederlandseí camping. We wandelen enkele dagen in de bergen (3500 m) waar we af en toe de totaal niet schuwe gelada bavianen kruisen. We worden uitgenodigd op een blindenschool en bij de training van het circus door straatkinderen.
foto: Yared Tour&Travel | tekst: Yared Tour&Travel
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

TravelPA | TravelPA handcrafted travel experiences

TravelPA is niet zomaar een reisbureau of touroperator. Uw reis stellen wij voor u geheel op maat samen. Daarmee is uw reis 100% uniek. Heeft u al een concreet idee? Vertel het ons! Weet u nog niet waar u naar toe wilt? Wij brengen u graag op ideeŽn en geven u betrouwbaar advies. Welke reis of luxe vakantie u ook gaat maken, wij ontwerpen uw droomreis, familievakantie of rondreis van A to Z.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!

Stichting Fair2 | Meerwaarde van Lokaal Reizen met Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Kies ook voor een nieuwe manier van reizen, voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen. Wij zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creŽren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen, in Afrika en AziŽ.

Experience Nubia | Beleef NubiŽ, het land van de zwarte farao's

Experience Nubia nodigt u uit om mťt de NubiŽrs hun rijke geschiedenis en cultuur te ontdekken. Onze reizen concentreren zich in Egypte en Soedan en verder zuidwaarts langs de Nijl in EthiopiŽ. Egypte bieden we bovendien aan in combinatie met JordaniŽ. Actieve en afwisselende cultuurreizen; per fiets, kameel, varend of wandelend en veel contact met de lokale bevolking. Ook onze gidsen zijn afkomstig uit het gebied.

Arief!reizen | Avontuurlijk & inspirerend!

Arief!reizen neemt je mee door EthiopiŽ, JordaniŽ en MongoliŽ.Je komt op plekken waar weinig toeristen komen. Je maakt kennis met bijzondere stammen die leven vanuit een verbondenheid met de natuur en waar vriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je reist door de enorme uitgestrektheid van steppen en woestijnen, waar je alle hectiek achter je kunt laten. Je hebt de tijd om mensen te leren kennen.

Battuta Reizen | Reizen met een gezicht!

Battuta Reizen organiseert eenmalige en unieke groepsreizen door de landen waar Ibn Battuta zijn sporen heeft achtergelaten. Onze groepsreizen zijn avontuurlijke en culturele rondreizen. Ook organiseren wij individuele reizen op maat naar al onze bestemmingen, die zich strekken van Marokko tot en met China. Alle moslimlanden dus, de landen van de voormalige Sovjet-Unie, China en India.

Eshi Eco Travel |

Avontuurlijke community-based reizen naar EthiopiŽ. Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerkreizen naar EthiopiŽ die afwijken an de gebaande paden. Trekkings,mountainbiketochten,rondreizen door onbekende gebieden, contact met de lokale bevolking,veel natuur, dat is waar Eshi voor staat.

Stichting Vogelreizen | Voor vogelliefhebbers ťn vogels!

De reisleiders en bestuursleden van Stichting Vogelreizen zijn onbezoldigde vrijwilligers. Wij hebben geen winstoogmerk en daarom zijn wij in staat om met eventuele extra inkomsten een bijdrage te leveren aan vogelbeschermingsprojecten in binnen- en buitenland. De stichting komt voort uit de reisservice die Birdlife partner Vogelbescherming Nederland voorheen voor haar leden verzorgde.