UW SELECTIE: sluit
Kenia | alle thema's | alle types | wis alles
kenia - Fair Reizen Kenia

Kenia


Er is veel te zien en te ontdekken in dit land. Je komt in contact met verschillende bevolkingsgroepen en je maakt kennis met hun leefwijze. Je ervaart een levendige kant van het land en zijn inwoners. Je wordt betrokken bij lokale projecten waar met passie en overtuiging wordt gewerkt aan natuurbehoud, biologische landbouw en zorg. Natuurlijk ga je mee op safari in meerdere nationale parken en maak je kennis met het bijzonder fascinerende wildleven. Bovendien bezoek je unieke historische plaatsen en culturele bezienswaardigheden en aan de kust kun je de zon zien opkomen boven de Indische Oceaan.
foto: Fair Reizen Kenia | tekst: Fair Reizen Kenia
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

African Travels Kids & Travel Reisbrigade 360į ShapShap Travel Group Global Cyclist TravelMood Spirituele Vakantiereizen Onyx Travel Visreis Mondia Travel B.V. Stichting Vogelreizen African Touch Live To See Africa