UW SELECTIE: sluit
Malawi | alle thema's | alle types | wis alles
malawi - Zimba Safaris

Malawi


Cultuur, wildlife safariís en een tropisch strand maken Malawi tot een bijzondere safari bestemming. Het ďwarme hart van Afrikaí wordt Malawi ook wel genoemd. De bevolking is vriendelijk en zeer gastvrij, tijdens een verblijf kunt u meestal diverse projecten en dorpjes bezoeken, en u legt snel en gemakkelijk contact met de lokale bevolking. Liwonde en Majete National Park bieden goede safari mogelijkheden en er is zelfs kans dat u de neushoorn ziet. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden door de prachtige natuur in de hooglanden, de groene thee en koffie velden of ťťn van de vele tropische bossen.
foto: Zimba Safaris | tekst: Zimba Safaris
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Exploring Africa Travels | Selfdrive reizen en vrijwilligersprojecten

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van avontuurlijke selfdrive reizen naar Zuidelijk Afrika. Deze zijn met de grootste zorg samengesteld zodat u Afrika in al haar warmte zult beleven! Om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen leveren wij ook maatwerk reizen. Tevens bieden wij vrijwilligerswerk waarbij wordt samengewerkt met lokale projecten op het gebied van wildlife- en natuurconservatie.

Zimba Safaris | Afrika reizen om van te dromen

Avontuurlijke reizen naar onbekende en bekende locaties in Zuidelijk Afrika. Onze individuele maatwerkreizen zijn in privť sfeer en met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven. Bijzondere safari mogelijkheden met de beste freelance privť gidsen van Afrika of rondreizen met privť chauffeur/gids. Laat u inspireren door ons mooie aanbod.

AFRIKA-SAFARIS.NL | Safari's naar de mooiste natuur in Afrika.

Afrika-Safaris.nl is specialist in op maat gemaakte safariīs naar de mooiste natuur in Afrika. De safariīs zijn van begin tot het eind verzorgd, niet in groepen, maar juist een individueel reisschema, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en interesses. Onze uitgebreide persoonlijke ervaring en een ijzersterk en gerenommeerd lokaal netwerk zijn de basis voor een intense en avontuurlijke belevenis.

ShapShap Travel Group | ShapShap Avontuurlijke Reizen

Bij ons vindt u de meest betaalbare en populaire groepsreizen in Afrika. We zijn ook experts op het gebied van de beklimming van de Kilimanjaro (de hoogste berg in Afrika) en we bieden een aantal van de beste 4x4 Safariís in Tanzania.

Going Africa Safaris | Ontstaan vanuit een passie voor Afrika

Going Africa Safaris is de safari specialist. Landen die we aanbieden kennen geen geheimen voor ons en we willen u graag helpen bij het beleven van een mooie en avontuurlijke safari. Jaarlijks reizen we ongeveer 9 weken door Afrika. Onze kennis/ervaring zetten we in om uw vakantie onvergetelijk te maken. We ondersteunen Stichting Spots en de Anti Poaching Unit bij Victoria Falls.

African Travels |

African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en stimuleren onze klanten om hetzelfde te doen door het verkleinen van de impact van je reis op de mens, natuur en milieu van jouw bestemming. Bij African Travels kun je groepsrondreizen, privť safariīs en vrijwilligerswerk boeken.

Reis-idee | Reisadvies om de mooiste plekken te vinden

Het valt niet mee om iets aparts op te sporen. Vind maar eens die bijzondere accommodatie of die ene kleinschalige reis tussen duizenden brochures en sites. Het bŤste reisidee? Schakel een ervaren reiziger in die u op weg helpt, van de gebaande paden af. Met reisideeŽn waar u zelf nooit opgekomen was en met tips voor bestemmingen die niet makkelijk te vinden zijn.

Mambulu! Safaris | Safari's op maat naar oost & zuidelijk Afrika

Onze belofte Wij stellen uw ideale safari samen Ė op basis van uw specifieke wensen. Samen met onze lokale partners brengen wij u op verrassende plekken, buiten de gebaande paden en ver weg van het massatoerisme. Daar vindt u nog de ongerepte wildernis en ervaart u de ruimte en vrijheid die Afrika zo uniek maakt.