UW SELECTIE: sluit
Malawi | alle thema's | alle types | wis alles
malawi - Zimba Safaris

Malawi


Cultuur, wildlife safariís en een tropisch strand maken Malawi tot een bijzondere safari bestemming. Het ďwarme hart van Afrikaí wordt Malawi ook wel genoemd. De bevolking is vriendelijk en zeer gastvrij, tijdens een verblijf kunt u meestal diverse projecten en dorpjes bezoeken, en u legt snel en gemakkelijk contact met de lokale bevolking. Liwonde en Majete National Park bieden goede safari mogelijkheden en er is zelfs kans dat u de neushoorn ziet. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden door de prachtige natuur in de hooglanden, de groene thee en koffie velden of ťťn van de vele tropische bossen.
foto: Zimba Safaris | tekst: Zimba Safaris
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

ShapShap Travel Group Global Cyclist Zimba Safaris Mambulu! Safaris Going Africa Safaris African Travels Exploring Africa Travels AFRIKA-SAFARIS.NL Reis-idee