UW SELECTIE: sluit
Mozambique | alle thema's | alle types | wis alles
mozambique - Reis-idee

Mozambique


De hoofdstad Maputo is een levendige en kosmopolitische stad vol met cafťs en jazzpodia.Het Nationale Museum toont een prachtige collectie Mozambikaanse kunst. De Jumma Masjid Moskee, een van de grootste van het land trekt toeristen door de unieke architectuur van het gebouw. De prachtige botanische tuin heet Jardim Tunduru en is een uitstekende plek om te ontspannen wat vrije tijd door te brengen. De ongerepte stranden van Catembe en Ponta d'Ouro staan bekend om de duik- en surfmogelijkheden.
foto: Reis-idee | tekst: landenweb
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

African Travels |

African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en stimuleren onze klanten om hetzelfde te doen door het verkleinen van de impact van je reis op de mens, natuur en milieu van jouw bestemming. Bij African Travels kun je groepsrondreizen, privť safariīs en vrijwilligerswerk boeken.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!

TravelMood | Reizen op maat naar Zuidelijk en Oost-Afrika

TravelMood maakt reizen op maat naar ´Safari´ Afrika. Dat wil zeggen dat ik samen met u onderzoek wat voor een soort reis het beste bij u past. Wilt u een strak, modern onderkomen, of toch liever een authentiek verblijf? Rijdt u graag zelf door een land of geeft u de voorkeur aan een chauffeur? Niet ťťn reiziger is hetzelfde en daarom ook uw reis niet. Ik ben Marjolein en help u graag verder!

Reis-idee | Reisadvies om de mooiste plekken te vinden

Het valt niet mee om iets aparts op te sporen. Vind maar eens die bijzondere accommodatie of die ene kleinschalige reis tussen duizenden brochures en sites. Het bŤste reisidee? Schakel een ervaren reiziger in die u op weg helpt, van de gebaande paden af. Met reisideeŽn waar u zelf nooit opgekomen was en met tips voor bestemmingen die niet makkelijk te vinden zijn.

Exploring Africa Travels | Selfdrive reizen en vrijwilligersprojecten

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van avontuurlijke selfdrive reizen naar Zuidelijk Afrika. Deze zijn met de grootste zorg samengesteld zodat u Afrika in al haar warmte zult beleven! Om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen leveren wij ook maatwerk reizen. Tevens bieden wij vrijwilligerswerk waarbij wordt samengewerkt met lokale projecten op het gebied van wildlife- en natuurconservatie.

Afrikaya Tours | Reisspecialist zuidelijk Afrika. Fairtrade!

Reisspecialist voor Zuid-Afrika, Mozambique, Namibie en Botswana rondreizen, met kleinschalige accommodaties: * groepsreizen met kleine groepen (6 tot 12 personen), * maatwerkreizen met privť chauffeur/gids * avontuurlijke 4x4 konvooireis Botswana * maatwerk autoreizen, geheel naar uw wens samengesteld * fly innīs (rondreis met vliegtuig transfers) * treinreizen,...

Vakantieduiker.nl | voor al je duikvakanties en groepsduikreizen

Specialist in duikvakanties, zowel voor groeps duikreizen, single duikreizen als voor individuele duikreizen op maat gemaakt. Leren duiken op vakantie onder professionele begeleiding.

ShapShap Travel Group | ShapShap Avontuurlijke Reizen

Bij ons vindt u de meest betaalbare en populaire groepsreizen in Afrika. We zijn ook experts op het gebied van de beklimming van de Kilimanjaro (de hoogste berg in Afrika) en we bieden een aantal van de beste 4x4 Safariís in Tanzania.