UW SELECTIE: sluit
Oeganda | alle thema's | alle types | wis alles
oeganda - Fairweggistan

Oeganda


Oeganda, de parel van Afrika! We maken er iedere zomer een groepsreis (max 8 personen). We bezoeken natuur, oa het Queen Elizabeth National Park met zijn olifanten, leeuwen en nijlpaarden. In Jinja bekijken we enkele projecten van een Nederlands-Oegandese ontwikkelingsorganisatie en maken we een boottocht over de bronnen van de Nijl. Daarnaast verblijven we een paar dagen in een eco-farm aan het Bunyonyi meer, van waaruit je (facultatief) naar de berggorillaĒs kunt. In Kampala hebben we een culturele avond met de beroemde Ndere dansgroep.
foto: Fairweggistan | tekst: Fairweggistan
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

African Touch Reis-idee Stichting Fair2 African Travels Blue-elephant Onyx Travel Global Cyclist Reisbrigade 360į ShapShap Travel Group TravelMood Africa Wildlife Safaris Mambulu! Safaris Live To See Africa