UW SELECTIE: sluit
Rwanda | alle thema's | alle types | wis alles
rwanda - Fairweggistan

Rwanda


Het land van de duizend heuvels Ö en het voelt of we de helft ervan beklimmen! Het is een avontuurlijke maar ook pittige fietstocht langs het Kivumeer, door het Nyungwewoud en via de koningsstad Nyanza terug naar Kigali. Het grootste deel gaat over kleine paadjes en landweggetjes. Onderweg slapen we bv in een weeshuis en een koffiewasstation, maar ook in een luxe lodge van een Belgisch-Rwandese filmer. We bezoeken enkele indrukwekkende genocide-monumenten. Het is ook mogelijk om de berggorillaís te gaan zien. De reis is rond de jaarwisseling.
foto: Fairweggistan | tekst: Fairweggistan
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

African Travels |

African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en stimuleren onze klanten om hetzelfde te doen door het verkleinen van de impact van je reis op de mens, natuur en milieu van jouw bestemming. Bij African Travels kun je groepsrondreizen, privť safariīs en vrijwilligerswerk boeken.

Stichting Fair2 | Meerwaarde van Lokaal Reizen met Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Kies ook voor een nieuwe manier van reizen, voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen. Wij zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creŽren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen, in Afrika en AziŽ.

African Touch | Reisspecialist Tanzania, Kenia, Rwanda

Een reis naar Afrika is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Naast een avontuurlijke safari, een gorilla trekking, expedities naar de top van de Kilimanjaro of een bezoek aan een inheemse stam, kunt u ook heerlijk wegdromen op 1 van de tropische eilanden aan de oost-kust zoals Zanzibar. Kleinschaligheid, respect voor natuur en cultuur en persoonlijk aandacht staan bij onze reizen centraal.

Global Cyclist | Grensloze fietsvakanties

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.

AFRIKA-SAFARIS.NL | Safari's naar de mooiste natuur in Afrika.

Afrika-Safaris.nl is specialist in op maat gemaakte safariīs naar de mooiste natuur in Afrika. De safariīs zijn van begin tot het eind verzorgd, niet in groepen, maar juist een individueel reisschema, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en interesses. Onze uitgebreide persoonlijke ervaring en een ijzersterk en gerenommeerd lokaal netwerk zijn de basis voor een intense en avontuurlijke belevenis.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!