UW SELECTIE: sluit
Soedan | alle thema's | alle types | wis alles
soedan - Experience Nubia

Soedan


Soedan ligt in het noordoosten van Afrika. Het is het grootste land van Afrika en de Arabische wereld. Soedan heeft een lange geschiedenis van oude beschavingen, soms vermengd met de Egyptische cultuur, maar ook met duidelijk eigen Afrikaanse kenmerken. Prachtige tempels en vele piramides in de woestijn en langs de Nijlvallei in het noorden getuigen daar van. Soedan heeft bijna drie keer zoveel piramides als Egypte en er worden nog steeds "nieuwe" ontdekt; het culturele erfgoed van de Nubische koninkrijken, onder andere uit de tijd van de zwarte faraoís.
foto: Experience Nubia | tekst: Experience Nubia
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Stichting Hadiya Reizen | Wandelreizen door een van de mooiste woestijn

We wandelen door het zeer gevarieerde landschap van de woestijn in de zuid Sinai. Langs oases, overnachtend in het duizendsterren hotel trekken we van de kust bij Nuweiba naar het hart van de zuid Sinai en eindigen bij het Sint Katarinaklooster. Dit klooster is beroemd om haar ikonen en de nabij gelegen Mozesberg.

Battuta Reizen | Reizen met een gezicht!

Battuta Reizen organiseert eenmalige en unieke groepsreizen door de landen waar Ibn Battuta zijn sporen heeft achtergelaten. Onze groepsreizen zijn avontuurlijke en culturele rondreizen. Ook organiseren wij individuele reizen op maat naar al onze bestemmingen, die zich strekken van Marokko tot en met China. Alle moslimlanden dus, de landen van de voormalige Sovjet-Unie, China en India.

Experience Nubia | Beleef NubiŽ, het land van de zwarte farao's

Experience Nubia nodigt u uit om mťt de NubiŽrs hun rijke geschiedenis en cultuur te ontdekken. Onze reizen concentreren zich in Egypte en Soedan en verder zuidwaarts langs de Nijl in EthiopiŽ. Egypte bieden we bovendien aan in combinatie met JordaniŽ. Actieve en afwisselende cultuurreizen; per fiets, kameel, varend of wandelend en veel contact met de lokale bevolking. Ook onze gidsen zijn afkomstig uit het gebied.