UW SELECTIE: sluit
Tanzania | alle thema's | alle types | wis alles
tanzania - Hamba Kahle Natuurreizen

Tanzania


Een door vele geliefde wildlife bestemming. Het aanschouwen van de migratie van duizenden wildebeesten of zebraís in de Serengeti is een onvergetelijk spektakel. Tarangire, Selous, Ruaha, Katavi zijn nog een aantal van de wildlife parken voor boeiende game drives. Hoge bergen en vulkanische landschappen met de Kilimanjaro als hoogste berg van Afrika, kleine rivieren en (zout) meren met flamingoís, een eeuwenoude Maasai cultuur en chimpansee tracking in de groene bossen van Mahale of Gombe. Het zonovergoten Zanzibar en Pemba eiland met haar parel witte zandstranden zijn ook onderdeel van Tanzania en bieden een heerlijke strand afsluiting.
foto: Hamba Kahle Natuurreizen | tekst: Hamba Kahle Natuurreizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie