UW SELECTIE: sluit
Zimbabwe | alle thema's | alle types | wis alles
zimbabwe - Zimba Safaris

Zimbabwe


Zimbabwe is minder bekend en kent daardoor nog niet zoveel toerisme, maar beschikt over mooie en afwisselende parken zoals de tropische aanblik van het bergachtige oosten met haar mooie watervallen, bizarre rotsformaties en neushoorns in Matobo Hills, de Big Five en uitgestrekte vlaktes in Hwange, de beroemde Victoria watervallen, ťn niet te vergeten de Zambezi Rivier waar een kanosafari een must is, en waar u onvermijdelijk langs groepen nijlpaarden zult peddelen. Het is bij uitstek een land waar u naast spannende game drives in een open 4WD, prachtige (meerdaagse) kanosafariís en de meest unieke wandelsafariís kunt ondernemen.
foto: Zimba Safaris | tekst: Zimba Safaris
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

African Travels AFRIKA-SAFARIS.NL Onyx Travel TravelMood ShapShap Travel Group Reisbrigade TravelPA Exploring Africa Travels Reisadvies Zuid-Afrika Zimba Safaris Going Africa Safaris Mambulu! Safaris