UW SELECTIE: sluit
Bahrein | alle thema's | alle types | wis alles
bahrein - Aladin Travel

Bahrein


In het Arabisch betekent de naam ďBahrainĒ twee zeeŽn. Sinds het begin van haar ontstaansgeschiedenis in de derde eeuw voor Christus, was Bahrain een handelscentrum. Het eilandenrijk was toen de thuisbasis van de ďDilmunĒ, een oude beschaving uit het bronzen tijdperk. Tot een eeuw geleden ging alle handel via de zee. De strategische ligging aan handelsroutes die MesopotamiŽ met de Indus Vallei verbinden droeg bij aan het succes van Bahrain als vitale handelsplaats. Tot op heden is Bahrain het middelpunt van handel in de Golfregio.
foto: Aladin Travel | tekst: Aladin Travel
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Aladin Travel | de OMAN specialist

Aladin Travel is dť specialist voor reizen op maat naar Oman en omringende landen. Oman is een schitterend land vol verrassingen en adembenemende landschappen: imposante bergen, oogverblindende woestijnen, frisgroene oases, uitgestrekte stranden. Laat u verrassen door dit mysterieuze land van Sinbad de Zeeman en de bijzonder gastvrije Omaanse bevolking.