UW SELECTIE: sluit
Bangladesh | alle thema's | alle types | wis alles
bangladesh - A-Ropa

Bangladesh


Sonargaon (Panam, 13e eeuw) is een van de oudste hoofdsteden van Bangladesh. Aan het eind van de 19e eeuw werd dit het textielhandelscentrum van de koloniale Britten en rijke Hindu kooplui bouwden hier hun imposante, deels op Europese architectuur geÔnspireerde residenties. Nu staan in deze verlaten stad de vervallen monumentale restanten tezamen met eeuwenoude moskeeŽn en stenen bruggen. Sonargaon: ťťn van de vele onverwachte plekken in het prachtige Bangladesh.
foto: A-Ropa | tekst: A-Ropa
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Stichting Fair2 | Meerwaarde van Lokaal Reizen met Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Kies ook voor een nieuwe manier van reizen, voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen. Wij zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creŽren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen, in Afrika en AziŽ.

A-Ropa | Bangladesh, Birma, China: Themes to Travel

A-Ropa: Unieke thematische reizen naar het onontdekte Bangladesh. Theeproductie, wetlands, rijstbouw, uitgestrekte mangrovebossen en tijgers, in twee schitterende reizen ervaart u alle aspecten van dit fascinerende land. Daarnaast biedt A-Ropa reizen aan naar Myanmar en China. Alle reizen zijn anders dan anders en worden gevormd rond een voor de ontwikkeling van dat land bepalend thema.