UW SELECTIE: sluit
Cambodja | alle thema's | alle types | wis alles
cambodja - Reis-idee

Cambodja


De grootste attractie in Cambodja en een van de meest spectaculaire oude sites op aarde is Angkor. Dat is een enorm tempelcomplex met de overblijfselen van verschillende hoofdsteden van het Khmer-rijk, van de 9e tot de 15e eeuw na Christus. Deze omvatten de beroemde tempel van Angkor Wat, het grootste religieuze monument ter wereld, de Bayon tempel (in Angkor Thom) met de grote en massieve stenen gezichten en Ta Prohm, een Boeddhistische tempelruÔne verstrengeld met torenhoge bomen.
foto: Reis-idee | tekst: landenweb
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Mango Travel Travelboutique D Travellers Holland Global Cyclist TravelPA Reisbrigade NativeTravel Kids & Travel DP Reizen Atma Asia Travel Hemingstone Travel Stichting Fair2 Onyx Travel Reis-idee