UW SELECTIE: sluit
IndonesiŽ | alle thema's | alle types | wis alles
indonesie - D Travellers Holland

IndonesiŽ


IndonesiŽ is een eilandenrijk met meer dan 13000 eilanden en enorme variatie cultuur. Zo anders dat het met geen enkel Ander Aziatisch landen te vergelijken is. Het is werkelijk rijk aan oude culturen, schitterende natuurschoon van rijstvelden, tropische bossen, vulkanen, tempels en oude monumenten uit verleden.
foto: D Travellers Holland | tekst: D Travellers Holland
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Mango Travel Onyx Travel Reisbrigade Njoy reizen DOE reizen Indotracks Stichting SteunpuntReizen Crusj D Travellers Holland Travelboutique Puur AziŽ Go Indonesia Kids & Travel Young Travel Company Vakantieduiker.nl DP Reizen TravelPA Global Cyclist