UW SELECTIE: sluit
Iran | alle thema's | alle types | wis alles
iran - Iran Silk Road

Iran


Iran ligt in het hart van de zijderoute. Het land heeft een prachtige variatie in natuur, bevolking en cultuur. Het is een bestemming met een rijke traditie en geschiedenis. Een prachtig land om te ontdekken! IraniŽrs staan bekend om hun gastvrijheid. Een oordeel over Iran is onmogelijk zonder dit bijzondere land zelf bezocht te hebben.
foto: Iran Silk Road | tekst: Iran Silk Road
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Global Cyclist | Grensloze fietsvakanties

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.

Saffraan Reizen | Reizen met kleur!

Saffraan Reizen organiseert groepsreizen, privťrondreizen en rondreizen op maat naar kleurrijke bestemmingen. Zoek jij een reis naar Oezbekistan, Turkmenistan, Iran, ArmeniŽ, GeorgiŽ, Oman, JordaniŽ, Palestina, Cyprus, Egypte, TunesiŽ of Marokko, mail of bel ons. Reizen is niet alleen genieten, maar ook ervaren, leren en ontdekken, en we hopen deze ontdekkingstochten samen met jou te gaan maken.

Mevo reizen |

Met Mevo Reizen kunt u het oosten van ons continent ontdekken. Maak een prachtige reis per TranssiberiŽ Express of de TranssmongoliŽ Express naar Rusland, MongoliŽ en China. Ook de Zijde Route, de historische handelsroute van Istanbul naar Xian behoort tot ons aanbod. De treinreis naar het dak van hemel per Himalaya Express is sinds enkele jaren toegevoegd aan ons reisaanbod.

Iran Silk Road | Grenzeloos Genieten!

Laat je meevoeren over de oude zijderoute door Iran. Geniet van dit authentieke, niet-toeristische land met een kleurrijke geschiedenis. Iran ligt in het hart van de zijderoute tussen Oost en West. Dit zeer gastvrije land heeft een prachtige variatie in natuur, bevolking en cultuur. Het is een veilige bestemming met een rijke traditie. Een prachtig land om individueel of samen te ontdekken!

Battuta Reizen | Reizen met een gezicht!

Battuta Reizen organiseert eenmalige en unieke groepsreizen door de landen waar Ibn Battuta zijn sporen heeft achtergelaten. Onze groepsreizen zijn avontuurlijke en culturele rondreizen. Ook organiseren wij individuele reizen op maat naar al onze bestemmingen, die zich strekken van Marokko tot en met China. Alle moslimlanden dus, de landen van de voormalige Sovjet-Unie, China en India.

NaarIran | CULTUUR, NATUUR en MENSEN

We reizen in kleine groepen. Hierdoor is het programma flexibel. Tijdens het bezoek aan historische plaatsen beleven we de rijke Perzische geschiedenis en de oude en moderne Iraanse kunst en cultuur. We genieten van de afwisselende Iraanse natuur en van de contacten met bijzondere mensen.

Classic Travel Agency | Ontdek de oude beschaving van PerziŽ

Expert in culturele reizen naar Iran om de oude beschaving van PerziŽ te ontdekken. Wij organiseren unieke individuele reizen, reizen op maat en groepsreizen voor min. 10 tot max. 15 personen. Onze reisorganisatie vind dat aandacht voor de reiziger voorop staat, waarbij wij u meenemen naar de lokale bevolking om de hartelijkheid en gastvrijheid van dichtbij te proeven.