UW SELECTIE: sluit
Ladakh | alle thema's | alle types | wis alles
ladakh - JacobienTravels

Ladakh


Ladakh ligt in de meest noordwestelijke hoek van India, tegen de grens met China. Verscholen tussen de twee hoogste bergketens ter wereld, de Karakoram en de Himalaya.De combinatie van boeddhistische kloosters, vriendelijke bevolking, indrukwekkende natuur en weidse uitzichten maakt het hooggelegen Ladakh tot een unieke reisbestemming. Alleen de route ernaar toe is al spectaculair, per vliegtuig dicht over de toppen of per jeep over de hoge passen. De hoogst berijdbare weg (althans volgens de IndiŽrs) trekt veel motor- en fiets enthousiasten.
foto: JacobienTravels | tekst: JacobienTravels
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Sunita Reizen | Cultuur en actieve reizen in Azie

Sunita Reizen verzorgt cultuurreizen en actieve rondreizen op maat en voor kleine groepen naar Nepal, Tibet en Bhutan. Ook reizen we naar Japan, Myanmar, Mongolie, Kirgizie en Turkmenistan. Tijdens onze reizen kun je kiezen om te wandelen, fietsen, paardrijden of een themareis: textiel, yoga festival, vogels, een botanische reis of gewoon rustig rondreizen.

Battuta Reizen | Reizen met een gezicht!

Battuta Reizen organiseert eenmalige en unieke groepsreizen door de landen waar Ibn Battuta zijn sporen heeft achtergelaten. Onze groepsreizen zijn avontuurlijke en culturele rondreizen. Ook organiseren wij individuele reizen op maat naar al onze bestemmingen, die zich strekken van Marokko tot en met China. Alle moslimlanden dus, de landen van de voormalige Sovjet-Unie, China en India.

Atma Asia Travel |

Met Atma Asia Travel leert u het echte AziŽ kennen: de cultuur, de natuur en bovenal de schitterende mensen! U komt met uw lokale gids op de meest bijzondere plekjes. We ontwerpen aan de hand van uw wensen uw reis geheel op maat. In Kyrgyzstan (KirgiziŽ) organiseren we ook groepsreizen. Vergeet niet bij de īspecialsī op onze website te kijken: groeps- en individuele reizen met een speciaal thema.

Mayke Tours | Reizen naar bijzondere bestemmingen. We gaan!

Houd jij ook zo van bijzondere reizen zoals naar Ladakh, Tibet en Nepal, Myanmar (Birma) of EthiopiŽ? Kleine groepen om het lokale leven intens te beleven, onverwachte plekjes en contact met de lokale bevolking. Al jaren prachtige groepsreizen naar AziŽ en Afrika. Samen op reis voor actieve reizigers. Individueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk.