UW SELECTIE: sluit
Myanmar | alle thema's | alle types | wis alles
myanmar - Reis-idee

Myanmar


De Shwedagon Pagoda is waarschijnlijk de meest bekende toeristische attractie in Myanmar, Shwedagon staat synoniem met Myanmar. Het is de oudste pagode op aarde en het centrum van het boeddhisme in Myanmar. De pagode zou met 30 ton goud (sommigen zeggen 60 ton) bedekt zijn, maar niemand weet het exacte aantal. Er zij ook een groot aantal juwelen begraven in de pagode. De meeste heiligdommen hebben prachtige sculpturen en houtsnijwerk.
foto: Reis-idee | tekst: landenweb
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

TravelPA Mango Travel A-Ropa Sunita Reizen Stichting Fair2 D Travellers Holland NativeTravel DP Reizen Hemingstone Travel Onyx Travel Mayke Tours Travelboutique Blue-elephant Reis-idee