UW SELECTIE: sluit
Zuid-Korea | alle thema's | alle types | wis alles
zuid-korea - KoreaReizen

Zuid-Korea


Zuid-Korea is een land in noord-oost AziŽ op het zuidelijk deel van het Koreaans schiereiland dat na de splitsing van het land Korea in 1945 officieel bekend werd als de Republiek Korea. Sinds de scheiding tussen Noord- en Zuid-Korea hebben de twee landen zich grotendeels afzonderlijk verder ontwikkeld. Daar waar Noord-Korea zich afsloot van de buitenwereld stelde Zuid-Korea zich open voor invloeden van buitenaf en niet zonder gevolgen. inmiddels heeft Zuid-Korea zich ontwikkeld tot het op drie na rijkste land van AziŽ, en Zuid-Korea is dan ook een heel modern en westers land, dat een behoorlijke welvaart geniet.
foto: KoreaReizen | tekst: KoreaReizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

KoreaReizen | Laat u verrassen door het onbekende ZuidKorea

Geen groepsreizen, maar individuele autorondreizen met huurauto (fly-drive) of comfortabel openbaar vervoer zoals de high-speed KTX treinen en express of limousine bussen Wat u ook zoekt, Korea heeft het: Cultuur, geschiedenis die terug gaat tot de Shilla dynasties, natuur, bergen, stranden, vriendelijke mensen, goed eten, nachtleven. Kortom teveel om op te noemen.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!

Mondia Travel B.V. | Golfreizen Specialist

Golfreizen.nu is een specialist in het aanbieden van golfvakanties. Service, stiptheid, een persoonlijke benadering en een snel antwoord op al uw vragen zijn onze sleutelwoorden waar we zeer veel belang aan hechten. Via onze website heeft u een idee wat we u allemaal kunnen aanbieden, maar neem gerust contact met ons op indien u een specifieke vraag heeft.