UW SELECTIE: sluit
Costa Rica | alle thema's | alle types | wis alles
costarica - Hemingstone Travel

Costa Rica


Het kleine Costa Rica heeft een indrukwekkend, gevarieerd landschap. Een groot gedeelte van het land bestaat uit bergland. Belangrijkste element is de bergketen die van noordwest naar zuidoost het land doorsnijdt en bestaat uit de vulkanische Cordillera de Guanacaste, de Cordillera de TilarŠn, de Cordillera Central en in het zuiden de Cordillera de Talamanca. Tussen de laatste ketens ligt een centrale hoogvlakte, de Valle of Meseta Central; hier wonen ook de meeste Costa Ricanen en ligt op 1300 meter hoogte de hoofdstad San Jose.
foto: Hemingstone Travel | tekst: landenweb
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Hemingstone Travel |

Wij ontwikkelen op basis van een vertrouwensrelatie met onze reizigers telkens weer bijzondere privť maatreizen, geheel volgens wensen op gebied van tijd, stijl, inhoud, budget en voorbereiding. Onze reizen variŽren van privť rondreizen en safariīs tot luxe treinreizen, expeditiecruises in de poolgebieden tot perfecte stedentrips voor privť groepen.

Visreis | Het grootste en meest complete visreisbureau

Van vissen in Noorwegen tot Costa Rica en van IJsland tot India, bij ons kun je je droomvis wel vangen. Wij maken die droom graag waar.

Manta Travel | Wij maken (maat)werk van uw vakantie!

Manta Travel is een Nederlands reisbureau dat haar diensten uitsluitend via internet aanbiedt. Wij verzorgen samen met u uw vakantie op maat! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Kijkt u op de site om een indruk van de mogelijkheden te krijgen. Wilt u iets anders, vraag het ons: wij zullen er alles aan doen om uw ideale reis voor u samen te stellen!

Mentor Natuurfotografie | Brengt jouw creativiteit tot bloei

Wil jij meer uit je fotografie halen? Je kent je camera, maakt prachtige fotoís, en toch knaagt het gevoel dat je een soort van glazen plafond hebt bereikt, waar je maar niet bovenuit komt. Daarom wil je het graag anders: creatiever, authentieker, beter, magischer. Op onze reizen leer je om kritischer te kijken, creatiever te denken en raker te fotograferen!

Kids & Travel | Rondreizen met kinderen

Jarenlang mooie reizen gemaakt, dus waarom zou je stoppen als je kinderen krijgt? Kids & Travel organiseert gezinsreizen op maat. Dit kunnen reizen zijn met jonge kinderen, maar uiteraard ook met oudere kinderen. Leuke bestemmingen voor rondreizen met kinderen zijn verschillende landen in Azie, Afrika en Midden-oosten. Andere bestemmingen zoek ik graag voor je uit.

Vakantieduiker.nl | voor al je duikvakanties en groepsduikreizen

Specialist in duikvakanties, zowel voor groeps duikreizen, single duikreizen als voor individuele duikreizen op maat gemaakt. Leren duiken op vakantie onder professionele begeleiding.

TravelPA | TravelPA luxe individuele reizen

TravelPA is niet zomaar een reisbureau of touroperator. Uw reis stellen wij voor u geheel op maat samen. Daarmee is uw reis 100% uniek. Heeft u al een concreet idee? Vertel het ons! Weet u nog niet waar u naar toe wilt? Wij brengen u graag op ideeŽn en geven u betrouwbaar advies. Welke reis of luxe vakantie u ook gaat maken, wij ontwerpen uw droomreis, familievakantie of rondreis van A to Z.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!