UW SELECTIE: sluit
BosniŽ en Herzegovina | alle thema's | alle types | wis alles
bosnie - Adriatic Vakanties

BosniŽ en Herzegovina


BosniŽ en Herzegovina (Bosna i Hercegovina) is een bijzonder en divers land. De meest bekende steden zijn Sarajevo en Mostar waar verschillende culturen en religies al eeuwenlang het straatbeeld bepalen. Naast de rijke geschiedenis, die gevormd is door het turbulente verleden, heeft BosniŽ en Herzegovina bijzonder mooie rivieren, bergen en oerbossen waar geweldig gewandeld en gefietst kan worden. In zuiden, aan de Adriatische zee, zijn er kiezel stranden overgoten met de mediterrane zon.
foto: Adriatic Vakanties | tekst: Adriatic Vakanties
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Adriatic Vakanties | Bijzondere en actieve vakanties

Bijzondere en actieve vakanties aan de Adriatische Zee. Met ons kun je zeilen, fietsen, wandelen en steden bezoeken. Of gewoon genieten van de zon en strand in een bijzonder pittoresk huis, camping of zelfs vuurtoren. We organiseren culinaire en wijn reizen waarmee je het land dat je bezoekt op zijn best leert kennen.

Bema Travel | Proef en Beleef: bijzondere rondreizen

Bema Travel organiseert individuele autorondreizen, rondreizen met privegids en groepsreizen voor single 50-plussers die het land echt willen ervaren, via mensen, gastronomie, cultuur en natuur. Tijdens het reizen speelt het culinaire aspect een grote rol. Met ons kun je reizen naar Hongarije, SloveniŽ, ServiŽ, MacedoniŽ, KroatiŽ, BosniŽ en Herzegovina of Montenegro.

Vasco Mysterytravel | Een reis die je tof vindt maar niet verwacht

Vasco Mysterytravel organiseert de verrassingsreis voor jouw vriendengroep. Je wil met een aantal vrienden op vakantie maar iedereen heeft hier een ander beeld bij. Wie regelt het en waar ga je heen? Wij nemen de hele organisatie uit handen en verrassen je met een bestemming, verblijf en activiteit. Vasco Mysterytravel, voor de reizen die jij tof vindt maar nooit had verwacht.

Loopend Vuurtje | Kleinschalige wandelreizen in groepen

Al meer dan 12 jaar zijn wij specialist op het gebied van groepswandelreizen in Europa. Ons kenmerk is kleinschaligheid, kleine groepen(max.16 deelnemers), aandacht voor goede sfeer in de groep, persoonlijke en comfortabele accommodaties, korte lijnen, directe en snelle communicatie. Bovenal: vakkundige en enthousiaste reisbegeleiders! Nu ook: fietsreizen met Fietsend Vuurtje.