UW SELECTIE: sluit
Bulgarije | alle thema's | alle types | wis alles
bulgarije - Earth Tracks / Turkije Natuurlijk

Bulgarije


Bulgarije is een relatief onbekend land. Dit Balkanland heeft echter veel te bieden. Je vindt hier prachtige indrukwekkende natuur met magnifieke bergen, meren, bossen en uitgestrekte heuvellandschappen. Te midden hiervan liggen kleine dorpen waar de tijd veelal stil lijkt te hebben gestaan. Paard en wagens die af en aan rijden, herders met hun kudden, het land dat nog op traditionele wijze wordt bewerkt. Door haar ligging tussen oost en west heeft Bulgarije een lange en rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in de vele archeologische vindplaatsen, de architectuur, de kloosters, de kerken en musea.
foto: Earth Tracks / Turkije Natuurlijk | tekst: Earth Tracks / Turkije Natuurlijk
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk | Kleinschalige wandelreizen en actieve reizen

Earth Tracks is de wandelspecialist voor bijzondere wandelreizen, wandelvakanties en actieve reizen in en aan de randen van Europa. Kleinschalig & persoonlijk! Wij nemen je mee naar onbekendere streken van Europa en de randen hiervan. Gebieden waar wij zelf erg enthousiast over zijn! Earth Tracks biedt groepsreizen, single reizen, individuele reizen en reizen op maat.

Mentor Natuurfotografie | Brengt jouw creativiteit tot bloei

Wil jij meer uit je fotografie halen? Je kent je camera, maakt prachtige fotoís, en toch knaagt het gevoel dat je een soort van glazen plafond hebt bereikt, waar je maar niet bovenuit komt. Daarom wil je het graag anders: creatiever, authentieker, beter, magischer. Op onze reizen leer je om kritischer te kijken, creatiever te denken en raker te fotograferen!

Natuurlijk Reizen | Wandelreizen en wandelvakanties

Een actieve vakantie van Natuurlijk Reizen betekent wandelen en genieten. Kies bij ons voor een groepsreis, individuele of singlereis. Wij bieden reizen in vele landen, zo hebben we wandelreizen in het mooie landschap van Portugal in o.a. de Azoren, Spanje, CataloniŽ, Gredosgebergte en AndalusiŽ, en vele andere mooie bestemmingen in Europa. Ook bieden we wandelreizen aan in Turkije.

Mondia Travel B.V. | Golfreizen Specialist

Golfreizen.nu is een specialist in het aanbieden van golfvakanties. Service, stiptheid, een persoonlijke benadering en een snel antwoord op al uw vragen zijn onze sleutelwoorden waar we zeer veel belang aan hechten. Via onze website heeft u een idee wat we u allemaal kunnen aanbieden, maar neem gerust contact met ons op indien u een specifieke vraag heeft.

Stichting Vogelreizen | Voor vogelliefhebbers ťn vogels!

De reisleiders en bestuursleden van Stichting Vogelreizen zijn onbezoldigde vrijwilligers. Wij hebben geen winstoogmerk en daarom zijn wij in staat om met eventuele extra inkomsten een bijdrage te leveren aan vogelbeschermingsprojecten in binnen- en buitenland. De stichting komt voort uit de reisservice die Birdlife partner Vogelbescherming Nederland voorheen voor haar leden verzorgde.