UW SELECTIE: sluit
Montenegro | alle thema's | alle types | wis alles
montenegro - Dobry Den Reizen

Montenegro


Montenegro (Crna Gora) betekent 'Zwarte Berg' en deze naam geeft al een goede typering van dit land. Het is een klein, dunbevolkt en bergachtig land, op een smalle kustvlakte na. Toeristisch afficheert Montenegro zich als 'Wild Beauty' en in de grondwet zelfs als ecologische staat: de natuur moet leidend zijn voor zijn ontwikkeling.
foto: Dobry Den Reizen | tekst: Dobry Den Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Bema Travel | Proef en Beleef: bijzondere rondreizen

Bema Travel organiseert individuele autorondreizen, rondreizen met privegids en groepsreizen voor single 50-plussers die het land echt willen ervaren, via mensen, gastronomie, cultuur en natuur. Tijdens het reizen speelt het culinaire aspect een grote rol. Met ons kun je reizen naar Hongarije, SloveniŽ, ServiŽ, MacedoniŽ, KroatiŽ, BosniŽ en Herzegovina of Montenegro.

Global Cyclist | Grensloze fietsvakanties

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.

360į | Travels & Expeditions

360į organiseert avontuurlijke trektochten, sneeuwwandelreizen, wintertrektochten, expedities, unieke wandelreizen en schitterende huttentrektochten. Wij zijn gediplomeerde UIMLA Int. Mountain Leaders en we verstaan dat reisplezier een kunst is en met passie te maken heeft. En we hebben een droom: reizen houdbaar voor de toekomst organiseren. Dat zorgt ervoor, dat jouw genieten nu al begint!

Europa Express | Actieve treinvakanties

Leuke actieve vakanties met heen- en terugreis per trein. Wandelen, fietsen, kanoŽn; reizen voor ouders met kinderen; stedentrips. De reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die per trein op vakantie willen, waar nodig is ook het vervoer ter plaatse geregeld.

Adriatic Vakanties | Bijzondere en actieve vakanties

Bijzondere en actieve vakanties aan de Adriatische Zee. Met ons kun je zeilen, fietsen, wandelen en steden bezoeken. Of gewoon genieten van de zon en strand in een bijzonder pittoresk huis, camping of zelfs vuurtoren. We organiseren culinaire en wijn reizen waarmee je het land dat je bezoekt op zijn best leert kennen.

Natuurlijk Reizen | Wandelreizen en wandelvakanties

Een actieve vakantie van Natuurlijk Reizen betekent wandelen en genieten. Kies bij ons voor een groepsreis, individuele of singlereis. Wij bieden reizen in vele landen, zo hebben we wandelreizen in het mooie landschap van Portugal in o.a. de Azoren, Spanje, CataloniŽ, Gredosgebergte en AndalusiŽ, en vele andere mooie bestemmingen in Europa. Ook bieden we wandelreizen aan in Turkije.

Vasco Mysterytravel | Een reis die je tof vindt maar niet verwacht

Vasco Mysterytravel organiseert de verrassingsreis voor jouw vriendengroep. Je wil met een aantal vrienden op vakantie maar iedereen heeft hier een ander beeld bij. Wie regelt het en waar ga je heen? Wij nemen de hele organisatie uit handen en verrassen je met een bestemming, verblijf en activiteit. Vasco Mysterytravel, voor de reizen die jij tof vindt maar nooit had verwacht.

Mentor Natuurfotografie | Brengt jouw creativiteit tot bloei

Wil jij meer uit je fotografie halen? Je kent je camera, maakt prachtige fotoís, en toch knaagt het gevoel dat je een soort van glazen plafond hebt bereikt, waar je maar niet bovenuit komt. Daarom wil je het graag anders: creatiever, authentieker, beter, magischer. Op onze reizen leer je om kritischer te kijken, creatiever te denken en raker te fotograferen!