UW SELECTIE: sluit
Polen | alle thema's | alle types | wis alles
polen - Meander Reizen

Polen


Over Polen bestaan veel vooroordelen. Veel mensen hebben een beeld van Polen dat zich beperkt tot milieuvervuiling, grauwe grijze steden en klaplopers. Niet echt een vakantiebestemming. Maar iedereen die een bezoek aan Polen brengt zal deze vooroordelen gelijk de das omdoen. Polen blijkt groen, de steden levendig en modern, de mensen gastvrij en welwillend. Kortom een fijn vakantieland.
foto: Meander Reizen | tekst: Meander Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Natuurlijk Reizen Europa Express BDL-Grouptravel Global Cyclist KNNV Agro Natura Vasco Mysterytravel Hemingstone Travel Mondia Travel B.V. West Algarve Golf Reis-idee Meander Reizen NEXT motorreizen Enjoy! Motorreizen