UW SELECTIE: sluit
RoemeniŽ | alle thema's | alle types | wis alles
roemenie - Dobry Den Reizen

RoemeniŽ


RoemeniŽ is een niet zo vanzelfsprekende vakantiebestemming. Dat is jammer, want het land heeft veel te bieden. Het is schitterend, qua tradities, folklore en natuur en landschap. Een groot deel van de manier van leven en het landschap is de afgelopen 50 jaar niet veranderd. Geniet van de rustige manier van leven op het platteland, middeleeuwse dorpjes, mensen onderweg met paard en wagen, maar zie ook hoe de steden zich al ontwikkeld hebben tot moderne en schone steden, waar voor toeristen veel te zien valt.
foto: Dobry Den Reizen | tekst: Dobry Den Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

TransAtlas Bike 360į Blue-elephant Earth Tracks / Turkije Natuurlijk Travel2Transylvania Natuurlijk Reizen NEXT motorreizen Europa Express Mentor Natuurfotografie