UW SELECTIE: sluit
Schotland | alle thema's | alle types | wis alles
schotland - Meander Reizen

Schotland


Schotland is een waar Highland avontuur, bekende steden zoals Edinburgh met zijn beroemde Castle en de Royal Mile of Glasgow met de fascinerende ontwerpen van Charles Rennie Mackintosh. Maar wat te denken van Loch Lomond of de West - Highlandway en de vele sprookjesachtige eilanden. Het magische Iona, Handa en Lunga als ware vogelparadijzen, Staffa met zijn bijzondere basalt pilaren en Fingals Cave. De glooiende graslanden, de steile klifs en de kleurrijke huisjes in de havens. Schotland is veel meer als de Clans, geruite kilt of de Pipers met hun doedelzak.
foto: Meander Reizen | tekst: Meander Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie