UW SELECTIE: sluit
SloveniŽ | alle thema's | alle types | wis alles
slovenie - Dobry Den Reizen

SloveniŽ


Ondanks dat het met zijn iets meer dan 20.000 km2 geen groot land is (slechts de helft van Nederland), kent SloveniŽ een enorme verscheidenheid aan landschappen en een grote biodiversiteit. Het land heeft dezelfde schoonheid als Oostenrijk, invloeden van de Italiaanse keuken en de gemoedelijkheid van het Oost-Europese platteland. Sinds 1991 is SloveniŽ een onafhankelijke Republiek. Het is moeilijk niet van dit prachtige gastvrije Alpenlandje te houden.
foto: Dobry Den Reizen | tekst: Dobry Den Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Aragon Wandelreizen Global Cyclist TravelPA Bema Travel BDL-Grouptravel Europa Express Natuurlijk Reizen Meander Reizen Loopend Vuurtje 360į Mijn SloveniŽ