UW SELECTIE: sluit
Slowakije | alle thema's | alle types | wis alles
slowakije - Dobry Den Reizen

Slowakije


Na de fluwelen revolutie van 1993, waarmee Slowakije zich los maakte van TsjechiŽ, leek eerstgenoemde door de zwakkere economie achter te raken bij de vroegere bondgenoot. Het land heeft in ieder geval op ťťn terrein TsjechiŽ ingehaald: sinds 1 januari 2009 is in Slowakije de Euro het wettige betaalmiddel, terwijl TsjechiŽ nog niet aan de voorwaarden voldoet. Een belangrijker onderscheid tussen de twee is dat Slowakije veel bergachtiger, groener en dunner bevolkt is. Daardoor valt er van veel natuurschoon te genieten.
foto: Dobry Den Reizen | tekst: Dobry Den Reizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Natuurlijk Reizen | Wandelreizen en wandelvakanties

Een actieve vakantie van Natuurlijk Reizen betekent wandelen en genieten. Kies bij ons voor een groepsreis, individuele of singlereis. Wij bieden reizen in vele landen, zo hebben we wandelreizen in het mooie landschap van Portugal in o.a. de Azoren, Spanje, CataloniŽ, Gredosgebergte en AndalusiŽ, en vele andere mooie bestemmingen in Europa. Ook bieden we wandelreizen aan in Turkije.

Cycle2Explore | Long Distance Cycle Tours

Cycle2Explore is een jong bedrijf dat lange-afstands-fietstochten organiseert. Het betreft dan fietstochten voor vitale fietsers die graag īop verkenningī gaan. Een betrekkelijk grote dagafstand van pakweg 80 km is voor hen geen probleem, ze houden van een klimmetje en een enkele stevige helling met een stijgingspercentage van 8 tot 11% is voor hen een uitdaging.

Europa Express | Actieve treinvakanties

Leuke actieve vakanties met heen- en terugreis per trein. Wandelen, fietsen, kanoŽn; reizen voor ouders met kinderen; stedentrips. De reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die per trein op vakantie willen, waar nodig is ook het vervoer ter plaatse geregeld.

BDL-Grouptravel | Groepsreizen op maat!

BDL-Grouptravel organiseert groepsreizen/incentives op maat voor bedrijven, verenigingen, in welk groepsverband u ook maar op reis wilt. Een reis met uw personeel, uw relaties, uw leveranciers, etc. zorgt voor nieuwe teamspirit en is een geweldige boost voor de samenwerking. BDL-Grouptravel is uw ervaren rots in de branding bij de organisatie van uw groepsreis. Van eerste idee tot terugkomst!

Aragon Wandelreizen | avontuurlijke reizen in de natuur

Wij organiseren sinds 1993 wandelvakanties naar rustige minder bekende streken met mooie natuur, waarin als je wilt gemakkelijk contact kan hebben met de bevolking en de lokale cultuur kunt ervaren. Momenteel hebben wij reizen in AlbaniŽ, Slowakije en TsjechiŽ.

Enjoy! Motorreizen | De meest aantrekkelijke motorreizen in Europa

Enjoy! Motorreizen organiseert zowel individuele- als groepsmotorreizen door Europa. We kenmerken ons door een scherpe prijs en goede kwaliteit van zowel het verblijf als de routes. Ook bieden we enduro motorreizen en sneeuwscooter safari's in TsjechiŽ, Polen en Slowakije aan. Bekijk ons mooie aanbod op de site en laat je overtuigen!