UW SELECTIE: sluit
Wales | alle thema's | alle types | wis alles
wales - TravellingWELL.nl

Wales


Wales: het land van de narcis, de prei en de rode draak. Maar er is zo veel meer te zien en te doen enÖÖ hoe actief u ook bent, de rust die dit gebied uitstraalt maakt dat u volledig ontspannen terugkomt en dat is ook wat waard! Kastelen, burchten en musea. Wandelen, fietsen en andere activiteiten in een groen en redelijk vlak, heuvelig of bergachtig landschap of op de zand- en kiezelstranden aan de kust. Een eldorado voor de tuinliefhebber, waar de kleuren en geuren u zullen betoveren. Muziek, literatuur, dichtkunst en dansfestivals waar de bewoners u hun echte extroverte aard zullen tonen.
foto: TravellingWELL.nl | tekst: TravellingWELL.nl
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

TravellingWELL.nl Lukas Ruiter Production Mondia Travel B.V. Kaipara Reizen Authentic Golf Hannibal Reizen BDL-Grouptravel WandelVakantie Travellers Simply Cycling