UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

African Touch | Reisspecialist Tanzania, Kenia, Rwanda

Een reis naar Afrika is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Naast een avontuurlijke safari, een gorilla trekking, expedities naar de top van de Kilimanjaro of een bezoek aan een inheemse stam, kunt u ook heerlijk wegdromen op 1 van de tropische eilanden aan de oost-kust zoals Zanzibar. Kleinschaligheid, respect voor natuur en cultuur en persoonlijk aandacht staan bij onze reizen centraal.
bedrijf African Touch
adres Zuidersingel 65
plaats 2651 AG Berkel en Rodenrijs
kvk 50272713
lid VvKR 15026
reisgarantieSTO

Onze thema's


Bergsport reizen

Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizen

StrandvakantiesOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Kenia

Oeganda

Rwanda

Tanzania

Over African Touch....wat we zoal doen


Buiten de begaande paden!

African Touch_foto1

Ontdek de prachtige nog ongerepte zuidelijke parken van Tanzania

Geniet van een 3-daagse geheel verzorgde Fly Inn Safari naar Selous Game Reserve met game drives, boot- en wandelsafari activiteiten.

U vliegt ’s ochtends vanaf Dar es Salaam of Zanzibar naar het uitgestrekte Selous Game Reserve, een van Afrika’s grootste beschermde wildreservaten. Bij aankomst wordt u vanaf de airstrip opgehaald en naar het kamp gebracht waar u de komende 2 nachten zult verblijven. Het kamp ligt op een schitterend lokatie aan de Rufiji Rivier, waar veel spartelende nijlpaarden u zullen verwelkomen. 

In de namiddag maakt u een bootsafari en terug bij het kamp geniet u van een mooie zonsondergang en een heerlijk diner onder de Afrikaanse sterrenhemel.

De volgende dag gaat u na het ontbijt het game reserve verkennen per jeep. U maakt diverse game drives en gaat op zoek naar olifanten, leeuwen, giraffe, apen en nog veel meer wild.  ‘s Avonds bij het kampvuur kunt u luisteren naar alle spannende dierengeluiden uit de omgeving.

Na een tweede nacht in de Afrikaanse bush, neemt een lokale gids u ‘s morgens vroeg mee de natuur in en maken jullie te voet een bush safari. Na terugkomst bij het kamp staat er een lekker ontbijt voor jullie klaar. Daarna is het helaas al weer tijd voor vertrek en staat het vliegtuig klaar om u mee te nemen naar een andere schitterende bestemming die Tanzania te bieden heeft! Zanzibar eiland, Kilimanjaro of de beroemde Serengeti bijvoorbeeld!

 

>> meer informatie vindt u op: www.african-touch.nl