UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Aladin Travel | de OMAN specialist

Aladin Travel is dť specialist voor reizen op maat naar Oman en omringende landen. Oman is een schitterend land vol verrassingen en adembenemende landschappen: imposante bergen, oogverblindende woestijnen, frisgroene oases, uitgestrekte stranden. Laat u verrassen door dit mysterieuze land van Sinbad de Zeeman en de bijzonder gastvrije Omaanse bevolking.
bedrijf Aladin Travel
adres Bombay 10
plaats 9986 TR Lutjegast
kvk 02090213
lid VvKR 15050
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Duikreizen

Luxe reizen

Rondreizen

Strandvakanties

WoestiijnreizenOnze soort reizen


maatwerk reizenOnze bestemmingen


Bahrein

JordaniŽ

Oman

Qatar

Verenigde Arabische Emiraten

Over Aladin Travel....wat we zoal doen


OVER ONS

Aladin Travel_foto1

Aladin Travel is sinds 2005 gespecialiseerd in individuele reizen naar Oman en omringende landen. Ca. 90% van onze reizen is naar Oman.

Op basis van onze eigen ervaringen in Oman en die van onze reizigers geven wij graag persoonlijk reisadvies aan klanten. Of het nu om hotels, woestijnkampen, huurauto´s, routes, steden, attracties of kamelen :-) gaat.

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.aladintravel.nl

SOORTEN REIZEN

Aladin Travel_foto2

* Selfdrive reizen
* Rondreizen met gids
* Woestijnreizen
* Strandvakanties
* Wandelreizen
* Duikreizen (één van onze specialiteiten)
* Vogelreizen (individueel of groep)
* Fotografie reizen (groep)
* Wellness reizen

 

Combinatie reizen

Onze bestemmingen Oman, Emiraten (Dibai, Abu Dhabi), Qatar, Bahrein en Jordanië laten zich prima combineren o.a. door een uitgebreid netwerk van vluchten of per auto (Oman en Dubai/Abu Dhabi).

 

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.aladintravel.nl

REFERENTIES

Aladin Travel_foto3

De belangrijkste beoordeling van onze reizen en dienstverlening komt van onze klanten. Hierbij een kleine greep uit recente reacties van onze klante:

 

Een onvergetelijke reis

Oman is inderdaad een fantastische reisbestemming, en dankzij jullie organisatie is het een prachtreis geweest (april 2016)!

 

Fantastische individuele reis

Wij hebben in februari 2016 een mooie 14 daagse reis door Oman gehad. In goed overleg met jou het programma aangepast. Alles klopte; auto; verblijf; route. De zeer uitgebreide reisbeschrijving met extra kaartjes voor moeilijke trajecten was erg prettig. Vooral ook voor de wat spannender offroad stukken…

 

Geweldig en afwisselend land

Hartelijk dank voor de prima verzorgde reis (feb. 2016). Oman is een geweldig en afwisselend land, met een vriendelijke bevolking. Alles was prima voor elkaar en we hadden een goede gids (Herbert). We genieten nog steeds van de reis. Els en Marco

 

Bekijk alle referenties op onze website.

>> meer informatie vindt u op: www.aladintravel.nl