UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Andere Spanje Reizen | Bijzonder vakantiewoningen en speciale reizen

Het Andere Spanje is dť Spanje Specialist met een ervaring van meer dan dertig jaar. Onze klanten houden van bijzondere vakantiehuizen, unieke hotels en van kleine sfeervolle hotels. Onze rondreizen zijn een must voor natuur- en cultuurliefhebbers en volgen het spoor van het rijke erfgoed van Spanje.
bedrijf Andere Spanje Reizen
adres Kraanvogel 102
plaats 4822 RB Breda
kvk 64962148
lid VvKR 11038
reisgarantieSTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

Stedenreizen

VakantiehuizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Spanje

Over Andere Spanje Reizen....wat we zoal doen


Spanje anders leren kennen

Andere Spanje Reizen_foto1

Het Andere Spanje wil u kennis laten maken met de andere kanten van Spanje. Meestal wat verder van de kust vindt u nog het authentieke Spanje, bijzonder cultureel erfgoed, mooie natuurgebieden, veel verschillende feesten en naast het heerlijke klimaat natuurlijk lekker eten en drinken. We hebben een aantal reizen in ons aanbod, maar we stellen graag een op uw wensen afgestemde reis samen. Het gaat immers om uw vakantie!

>> meer informatie vindt u op: www.het-andere-spanje.nl

Boek bij ons uw vakantiehuis

Andere Spanje Reizen_foto2

Het Andere Spanje is steeds op zoek naar mooie vakantiewoningen op bijzondere plekken. Vrijwel alle huizen hebben we zelf bezocht en we hebben korte lijnen met de verhuurders. Zo garanderen wij de kwaliteit en heeft u een heerlijke vakantie. U vindt bij ons ook luxe accommodaties, mooie hotels in kastelen, landhuizen en kloosters. Van ons kunt u een gedegen advies verwachten zodat de accommodatie geheel aansluit op uw wensen.

Onze vakantiehuizen vindt u in heel Spanje en vooral in Andalusië, Catalonië, Castillië en León, La Palma en Madrid.

Kijk voor informatie op: www.het-andere-spanje.nl

>> meer informatie vindt u op: www.het-andere-spanje.nl

Semana Santa Reizen

Andere Spanje Reizen_foto3

In Spanje een heel belangrijke week: de Semana Santa. Met Het Andere Spanje laten we u deze week op verschillende plaatsen in Spanje beleven zoals bijvoorbeeld in de kleine steden van centraal Andalusië en in Castillië y Leon. Bij de groepsreis kunt u deze week van binnenuit meebeleven. Ook is er gelegenheid om van de rijke Spaanse cultuur te genieten

>> meer informatie vindt u op: www.het-andere-spanje.nl