UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Arief!reizen | Avontuurlijk & inspirerend!

Arief!reizen neemt je mee door EthiopiŽ, JordaniŽ en MongoliŽ.Je komt op plekken waar weinig toeristen komen. Je maakt kennis met bijzondere stammen die leven vanuit een verbondenheid met de natuur en waar vriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je reist door de enorme uitgestrektheid van steppen en woestijnen, waar je alle hectiek achter je kunt laten. Je hebt de tijd om mensen te leren kennen.
bedrijf Arief!reizen
adres Zilverstraat 3
plaats 3511 VB Utrecht
kvk
lid VvKR 11005

Onze thema's


Rondreizen

WandelreizenOnze soort reizen


groepsreizenOnze bestemmingen


EthiopiŽ

JordaniŽ

MongoliŽ

Over Arief!reizen....wat we zoal doen


Groepsreis door noord EthiopiŽ en de Danakil woestijn

Arief!reizen_foto1 Deze groepsreis naar noord EthiopiŽ en de Danakil woestijn is geen alledaagse reis!

Vanaf Addis Abeba rijd je door een vulkanische streek naar het oosten. Je komt dan al snel in het gebied van de Afar. Dit trotse volk is half nomadisch en trekt rond met kamelen. De Afar zijn heer en meester in de Danakil woestijn, ťťn van de warmste plekken ter aarde, die onder zeeniveau ligt.

Het landschap van de Danakil is bijna surrealistisch. Er is een werkzame krater, de Ertale. Op de enorme, uitgestrekte zoutvlaktes zie je honderden kamelen, die uitgehakt zout vervoeren. Je ziet veel groen-geel-oranje-rode zwavelvelden en prachtige meren.

Een gebied waarvan velen dromen er ooit heen te gaan. Zeker geen gemakkelijk gebied vanwege de warmte en droogte. Hier reizen vereist een grondige voorbereiding, ook vanwege de speciale omgang met de Afar.

De reis wordt na de Danakil vervolgd naar het prachtige Gheralta gebergte. Een heerlijke plek om bij te komen. Je kunt wandelen in de omgeving, waar talloze pittoreske kleine rotskerkjes verborgen liggen.

Vervolgens ben je in Lalibela, het achtste wereldwonder, met zijn indrukwekkende rotskerken.
>> meer informatie vindt u op: www.ariefreizen.nl