UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Artemis Body&Mind | Yoga reizen

Kom genieten van dagelijks yoga, meditatie en mindfulness in een prachtige omgeving, onder leiding van deskundige Nederlandstalige yogadocenten. Neem letterlijk en figuurlijk afstand van je drukke leven thuis en kom helemaal tot rust.
bedrijf Artemis Body&Mind
adres Industrieweg 20
plaats 3401 MA IJsselstein
kvk 30187623
lid VvKR 11006
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Cruises

Kuur en Wellness reizen

Spirituele reizen

ZeilreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

single reizenOnze bestemmingen


Griekenland

Turkije

Over Artemis Body&Mind....wat we zoal doen


Yoga & Cruise

Artemis Body&Mind_foto1

Yoga & Cruise langs de Griekse eilanden Rhodos en Symi. 

Yoga met de wind in je haren, de zon op je gezicht en het geluid van de zee op de achtergrond. Je beleeft het allemaal tijdens deze yogareis. Dagelijks zijn er twee yoga workshops en tussendoor geniet je van de heerlijke rust op het water en laat je alle spanning van je afglijden. 

We starten elke dag met een yogales op het achterdek gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Aan het einde van de dag is er opnieuw een yogales, op het dek of een andere bijzondere plek aan wal. 

Je verblijft deze week aan boord van een houten zeilschip met acht ruime cabines, allen voorzien van eigen badkamer en airconditioning. 

Meer informatie over deze reis vind je op www.artemisbodymind.nl 

>> meer informatie vindt u op: www.artemisbodymind.nl

Yoga & Zeilen

Artemis Body&Mind_foto2

Kos, Griekenland

Kom een week lang genieten van zon, zee, zeilen en yoga. Een ideale mix van actief bezig zijn en ontspanning. ’s Morgens rollen we voor het ontbijt ons matje uit voor een heerlijke yogales. De kapitein zoekt hiervoor elke dag weer een verlaten strandje of idyllische baai uit. Na het ontbijt hijsen we de zeilen en varen we van eiland naar eiland, gooien het anker uit in de mooiste baaitjes, of meren aan in kleine en pittoreske vissershaventjes. 

Er is voldoende tijd om een stadje te verkennen, een mooie wandeling te maken en te genieten van de fraaie uitzichten vanaf de diverse eilandjes die we aandoen.

Terwijl het zeiljacht door het water snijdt kun je actief meezeilen of lekker zonnen en luieren met je favoriete muziek in je oren op het ruime comfortabele teakdek. Maar je kan natuurlijk ook zelf aan het roer staan of de route op de kaart helpen uitzetten.

Meer informatie vind je op www.artemisbodymind.nl 

>> meer informatie vindt u op: www.artemisbodymind.nl