UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

BDL-Grouptravel | Groepsreizen op maat!

BDL-Grouptravel organiseert groepsreizen/incentives op maat voor bedrijven, verenigingen, in welk groepsverband u ook maar op reis wilt. Een reis met uw personeel, uw relaties, uw leveranciers, etc. zorgt voor nieuwe teamspirit en is een geweldige boost voor de samenwerking. BDL-Grouptravel is uw ervaren rots in de branding bij de organisatie van uw groepsreis. Van eerste idee tot terugkomst!
bedrijf BDL-Grouptravel
adres Rossinistraat 101
plaats 7442GW Nijverdal
kvk 61780316
lid VvKR 15008
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Architectuur reizen

Culinaire reizen

Cultuurreizen

StedenreizenOnze soort reizen


incentives

maatwerk reizenOnze bestemmingen


BelgiŽ

Cyprus

Duitsland

Frankrijk

Groot-BrittanniŽ

Hongarije

Ierland

IJsland

ItaliŽ

KroatiŽ

Malta

Marokko

Nederland

Noord-Ierland

Noorwegen

Oostenrijk

Polen

Portugal

Rusland

Schotland

Servië

SloveniŽ

Slowakije

Spanje

TsjechiŽ

Verenigde Staten

Wales

Zweden

Zwitserland

Over BDL-Grouptravel....wat we zoal doen


Met de bedrijfsvereniging naar Florence

BDL-Grouptravel_foto1

Voor een bedrijfsvereniging mocht ik een incentive naar Florence organiseren. We vlogen met Transavia naar Pisa en brachten eerst een bezoek aan de marmergroeven van Carrara. Vervolgens door naar Florence, waar we 3 nachten verbleven in het centrum van de stad. Tijdens deze 4-daagse reis hebben we de stad zelf bezocht (o.a. met een fietstocht), we zijn naar Siena geweest en hebben een deel van het Toscaanse binnenland gezien (Chiantistreek) en we hebben een agriturismo bezocht waar we de wijnkelders hebben bezichtigd en aansluitend heerlijk biologisch gedineerd. Op de laatste dag nog even een fotostop bij de toren van Pisa alvorens we met Transavia terugvlogen naar Nederland. Een prachtige 4-daagse reis, volledig op maat verzorgd voor deze (tevreden) groep.

>> meer informatie vindt u op: www.bdl-grouptravel.nl

Beursbezoek in Parijs

BDL-Grouptravel_foto2

Parijs, zowel voor zakenreizigers als voor toeristen een fantastische bestemming. Voor een bedrijf dat met haar relaties een beurs ging bezoeken in Parijs mocht ik het randprogramma verzorgen. De groep reisde per Thalys 1e klasse naar Parijs, een heerlijk ontspannen manier van reizen. Het hotel lag in het hart van de wijk Montmartre, evenals het restaurant op de eerste avond. Om naast het beursbezoek ook nog de gelegenheid te hebben iets van de stad te zien, werd besloten om op de tweede avond een dinnercruise te doen. Heerlijk dineren en ondertussen de highlights van de (licht)stad bewonderen. Op de laatste dag nog even een snelle lunch bij de Brasserie Terminus Nord alvorens men per Thalys weer naar Nederland reisde. Een geslaagde incentive.

>> meer informatie vindt u op: www.bdl-grouptravel.nl