UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Bema Travel | Proef en Beleef: bijzondere rondreizen

Bema Travel organiseert individuele autorondreizen, rondreizen met privegids en groepsreizen voor single 50-plussers die het land echt willen ervaren, via mensen, gastronomie, cultuur en natuur. Tijdens het reizen speelt het culinaire aspect een grote rol. Met ons kun je reizen naar Hongarije, SloveniŽ, ServiŽ, MacedoniŽ, KroatiŽ, BosniŽ en Herzegovina of Montenegro.
bedrijf Bema Travel
adres Planetenhof 77
plaats 6215 TT Maastricht
kvk 14120577
lid VvKR 11051
reisgarantieSTO

Onze thema's


Culinaire reizen

Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

WijnreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


BosniŽ en Herzegovina

Hongarije

KroatiŽ

MacedoniŽ

Montenegro

Servië

SloveniŽ

Over Bema Travel....wat we zoal doen


Autorondreizen

Bema Travel_foto1

Maak een rondreis met uw eigen of een huurauto. Wij hebben verschillende individuele autorondreizen samengesteld naar o.a. Hogarije, Slovenië en Kroatië. Tijdens deze autorondreizen kunt u op eigen wijze uw reis invullen en uw tijd zelf indelen.

Combineer de verschillende rondreizen en ontdek meerdere gebieden (landen) in één reis! Onze rondreizen op onze site zijn voorbeelden, maar alle gasten zijn uniek daarom stellen we graag samen een rondreis volgens uw wensen.

>> meer informatie vindt u op: www.bematravel.nl

Rondreizen met privegids

Bema Travel_foto2

U kunt echter ook een rondreis kiezen met privégids. Dit is een heel comfortabel manier van reizen; u hoeft niet te zelf rijden maar een goed Engels of Nederlands sprekende lokale tourgids reist met u mee, geeft uitgebreide toeristische informatie over de bezochte plaatsen en brengt u naar heel bijzondere plekken. De lokale gids kan altijd adviseren over leuke eet- en drinkmogelijkheden, naast de door ons al beschreven programma’s.
Niet alleen zien, maar leren kennen, begrijpen en beleven, net zoals lokale mensen doen.

>> meer informatie vindt u op: www.bematravel.nl

Macedonie rondreis voor single 50-plussers

Bema Travel_foto3

8-daagse groepsrondreis in Macedonie voor single 50-plussers.

Tijdens deze reis proeft u veel Macedonische gerechten. Een Macedonische gerecht is niet alleen fris en uitnodigend, maar een kijkje terug in de rijke en gevarieerde geschiedenis van het land.  Via deze weg ervaart u het land op een unieke manier. Naast dat de privégids u verteld over de cultuur en geschiedenis van het land, zorgt hij ook voor een onbezorgde reis.

>> meer informatie vindt u op: www.bematravel.nl