UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Bike Life Travel & Events | Passie voor fietsen!

Wij organiseren voor jou de leukste en de mooiste fietsreizen naar de mooiste fietsgebieden. Een weekje geheel verzorgd naar de Mont Ventoux, een weekend naar Luik - Bastenaken - Luik of bijvoorbeeld naar de Dolomieten Marathon. Wij houden zelf van fietsen en weten wat een fietser nodig heeft.
bedrijf Bike Life Travel & Events
adres Korianderweg 3
plaats 9731 HV Groningen
kvk 64621561
lid VvKR 16029
reisgarantieGGTO

Onze thema's


FietsreizenOnze soort reizen


groepsreizenOnze bestemmingen


Frankrijk

Over Bike Life Travel & Events....wat we zoal doen


Mont Ventoux, de kale berg

Bike Life Travel & Events_foto1

We gaan naar de kale berg. Deze moet je echt gedaan hebben. En tijdens deze week kan dat zelfs van alle kanten. Drie keer dus. Het is een week waar inspanning en ontspanning perfect op elkaar afgestemd zijn. En natuurlijk is ook deze week volledig verzorgd.

Ontbijt, lunch, diner en verzorging is inbegrepen. Dat geldt ook voor de (alcoholische) dranken. We nemen zelf een kok mee die voor alle maaltijden zorgt. Je krijgt niet alleen fietsverantwoorde voeding voorgeschoteld, maar er wordt zo nu en dan ook flink getafeld.

Er staan 6 mooie rondritten op het programma. Tijdens deze reis verblijf je op een camping in een mobile home. Je hebt een slaapkamer voor jezelf, maar deelt de mobile home met iemand anders.

Reizen in september, prijs vanaf € 499,-

>> meer informatie vindt u op: www.bikelifetravel.nl