UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Blini Reizen | Langs de randen van Europa en verder

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India, Sri Lanka & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. We hebben de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren. De blini staat symbool voor onze werkwijze: je kunt je reis naar eigen wens samenstellen uit onze ‘ingrediënten’...
bedrijf Blini Reizen
adres Erasmuslaan 3 bis
plaats 3584 AZ Utrecht
kvk 58261524
lid VvKR 12030
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Fietsreizen

Natuur reizen

Rondreizen

StedenreizenOnze soort reizen


individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Armenië

Azerbeidzjan

China

Estland

Georgië

India

Iran

Kazachstan

Kirgizië

Letland

Litouwen

Mongolië

Oekraïne

Oezbekistan

Rusland

Sri Lanka

Tadzjikistan

Turkmenistan

Wit-Rusland

Over Blini Reizen....wat we zoal doen


Het dak van de wereld

Blini Reizen_foto1

Een ontdekkingstocht voor échte reizigers door de adembenemende natuur van het Pamir-gebergte. In 20 dagen volg je het spoor van oude karavanen van Dushanbe naar Bishkek, en laat je je onderweg verrassen door de cultuur en gastvrijheid van de Pamiri. Dit is een van de mooiste en meest spectaculaire reizen ter wereld. De soms eenvoudige voorzieningen, de hoogte, de wandelingen, de lange afstanden over onverharde wegen maken dit een vrij zware reis. De beloning is er echter naar: een ontdekkingstocht door een van de mooiste en meest ongerepte gebieden ter wereld. Wil je deze uitdaging aangaan?

De Pamirs zijn ook prima te combineren met een bezoek aan Oezbekistan, zie onze reis “Oezbekistan & de Pamirs”. Deze voert vanaf Tasjkent via de legendarische woestijnsteden Samarkand en Buchara naar de bergpassen en hoogvlakten van de Pamirs. Een avontuurlijke en gevarieerde reis met 3 weken lang geschiedenis, natuur en cultuur.

>> meer informatie vindt u op: www.blinireizen.nl

Noblesse Oblige

Blini Reizen_foto2

Natuurlijk was je in vroeger tijden als edelman verplicht om met een statig onderkomen voor de dag te komen. En daar kun je als Blini-reiziger nu de vruchten van plukken. In de Baltische landen hebben we een aantal prachtige landhuizen en kastelen (ooit toebehorend aan de Duitse of Russische adel) geselecteerd die tegenwoordig onderdak bieden aan personen zonder wapenschild.
Onze 10-daagse “Baltische Landhuizen”-route voert je van landhuis naar kasteel, beginnend in de bruisende art-nouveau-stad Riga en eindigend in het pittoreske Tallinn. Onderweg zie je kastelen, meren, kathedralen, oerbossen, strand, Spa’s, natuurparken met daarin misschien zelfs een beer.

Je rijdt met eigen vervoer, en maximaal 3 uur per dag, dus je hebt alle vrijheid om je dagen naar eigen wens te vullen. En dat op minder dan 2 uur vliegen van huis! Natuurlijk kan ook deze reis op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon (030-3040031) of per email: info@blinireizen.nl

>> meer informatie vindt u op: www.blinireizen.nl

Geuren, kleuren & geluiden

Blini Reizen_foto3

Specerijen, thalis, wierook, curries en chai. Uitbundig gedecoreerde Hindoe-tempels, oranje bloemenslingers, felgroene theeplantages en rijstvelden, roze koeien, beschilderde Kathakali-dansers en pelgrims met rode stippen op het voorhoofd, knalgele en fluorescerend roze sari’s. De roep van chai-wallahs,  de stilte van de Backwaters, de claxons van de riksjas, het geluid van de branding. Krijg je er al zin in?

Karnataka, Goa, Kerala, Tamil Nadu en Andhra Pradesh vormen het zuiden van India. Onze voorbeeldreizen doen de eerste drie deelstaten aan, zie voor informatie de uitgebreide reisbeschrijvingen: Zuid-India (20 dagen), Kerala (14 dagen) en Noord- & Zuid-India (13 dagen). Op onze facebook-pagina vind je een selectie van de foto’s die we tijdens onze eigen reizen hebben gemaakt in het India-album.

 

>> meer informatie vindt u op: www.blinireizen.nl