UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Blue-elephant | Vogel- en natuurreizen over de gehele wereld

Blue Elephant staat voor exclusief reizen met passie voor de natuur, waarbij kwaliteit, persoonlijk comfort, veiligheid en deel zijn van de natuur onlosmakelijk verbonden zijn. De vogel- en natuurreizen gaan naar alle windstreken van de aarde. U reist in kleine groepen van 4 tot 8 personen of op individuele basis. Wij werken samen met deskundige lokale gidsen. Alle bestemmingen zijn door ons bezocht.
bedrijf Blue-elephant
adres Tebinckslaan 14
plaats 9462 PV Gasselte
kvk 04046067
lid VvKR 11009
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Fotografie reizen

Natuur reizen

Rondreizen

VogelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Bhutan

Bolivia

BraziliŽ

Colombia

Duitsland

Ecuador

Griekenland

India

Japan

Letland

MongoliŽ

Myanmar

Nepal

Oeganda

Panama

Portugal

RoemeniŽ

Spanje

Sri Lanka

Suriname

Taiwan

Tanzania

Wit-Rusland

Over Blue-elephant....wat we zoal doen


Bulgarije, een vogelparadijs in een prachtige uithoek van Europa

Blue-elephant_foto1 Deze vogelreis wordt uitgevoerd door een lokale organisatie met een zeer deskundige vogelgids. Tijdens de reis verblijf je in vier verschillende hotels en pensions met uitstekende verzorging en een heerlijke keuken.

Het Rhodope gebied in Bulgarije is vooral bergachtig met een grote afwisseling aan bos en open boerenland. Het boerenland is van het type dat in Nederland al lang verloren is gegaan. Kleinschaligheid, veel overhoekjes, poelen, bosjes, gebruik van paarden die boerenkarren voort trekken, maaien met de zeis enzovoorts vormen een landschap waar veel verschillende vogelsoorten thuis horen, soorten die in Nederland zeldzaam zijn zoals ooievaar en grauwe klauwier, maar ook soorten die bij ons niet voorkomen zoals de algemene Syrische bonte specht, kleine klapekster, orpheusgrasmus, baardgrasmus, enz
>> meer informatie vindt u op: www.blue-elephant.nl