UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

BraziliŽ Op Maat | Beleef BraziliŽ op jouw manier !

Je droomt van een reis naar BraziliŽ. Je hebt op het internet al een berg aan informatie gevonden. Maar hoe zet je dat alles om in een droomreis die past bij jou? Naar welke gebieden ga je? En wat ga je daar doen? Hoe veilig is het? BraziliŽ Op Maat is een expert voor maatwerkreizen naar BraziliŽ en zet jouw persoonlijke wensen om in een passende reis.
bedrijf BraziliŽ Op Maat
adres Emmastraat 13
plaats 6191 XP Beek
kvk 65802772
lid VvKR 17002
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Fotografie reizen

Jongere reizen

Natuur reizen

RondreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


BraziliŽ

Over BraziliŽ Op Maat....wat we zoal doen


Durf te dromen

BraziliŽ Op Maat_foto1

Droom je er wel eens van bijzondere reiservaringen?

 

Zou je wel eens:

  • de mystiek van het Amazone regenwoud willen ervaren
  • in een sloppenwijk op een terrasje willen zitten
  • een meerdaagse wandeling door een woestijn willen maken
  • mee willen lopen in de carnavalsoptocht van Rio de Janeiro
  • je in een subtropische luxe willen laten verwennen
  • je willen laten onderdompelen in het onbekende
  • enzovoorts

 

Durf te dromen en vul het lijstje maar aan met jouw eigen dromen.

 

Het is goed om te weten dat er een expert is op het gebied van maatwerkreizen naar Brazilië. Iemand die met zijn expertise jouw dromen kan omzetten in een passend reisontwerp.

 

>> meer informatie vindt u op: www.brazilieopmaat.com

Van droom naar werkelijkheid

BraziliŽ Op Maat_foto2

Om jouw droomreis werkelijk te laten worden kiest Brazilië Op Maat voor een unieke persoonlijke benadering.

 

Wij komen naar jou toe
Heb je behoefte aan een oriënterend gesprek? Wij komen graag naar je toe, niet alleen tijdens werkuren, maar ook ’s avonds of in het weekend.

 

Een speciaal voor jou ontworpen reis
Je kiest niet uit een standaard aanbod, maar wij gaan voor jou op zoek. Wij ontwerpen jouw reis op basis van jouw specifieke wensen en interesses, ook als die buiten de gebaande paden gaan. De rondreizen en excursies op onze website zijn vooral bedoeld om je te inspireren. Wij vertalen jouw reiswensen samen met jou in een passende ontwerp van jouw maatwerkreis.

 

Gratis reishandboek
Voor vertrek ontvangt je van ons een uitgebreid reishandboek. Daarin staat een uitgebreide beschrijving van jouw reisprogramma, jouw verblijfsadressen, en veel nuttige informatie en tips.

 

Advies bij jouw reisvoorbereiding
Een geslaagde reis vraagt om een goede praktische voorbereiding. Wij adviseren je voor vertrek graag persoonlijk over zaken als veiligheid tijdens de reis, do’s en don’ts, bagagetips, enzovoorts.

 

Uitmuntende reisgarantie
De reissom maak je over aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Zij bewaren jouw reissom tot ná de reis. Mochten wij voor het einde van uw reis onverhoopt in financiële problemen komen, dan wordt jouw reissom gebruikt om jouw reis alsnog uit te voeren. Een betere garantie bestaat er niet.

>> meer informatie vindt u op: www.brazilieopmaat.com

Reisinspiratie: Avontuurlijke wandelingen

BraziliŽ Op Maat_foto3

Deze actieve en spannende reis brengt u naar het noordoosten van Brazilië. De reis zit vol met spannende ervaringen en prachtige landschappen. De plaatselijke gidsen zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij verheugen zich erop om hun kennis van de regio met u te delen.


Enerzijds maakt u kennis met kunst, cultuur en geschiedenis in een tweetal steden. De reis brengt u van de bruisende, kleurrijke en muzikale Afro-Braziliaanse stad Salvador naar het prachtige koloniale juweel São Luis.

 

Anderzijds beleeft u de natuurlijke pracht van de smaragd gekleurde hooglanden van de Chapada Diamantina tot de gouden duinen van Lençois Maranhenses. In de Chapada Diamantina bezoekt u de Vale do Patí en de Cachoeirão-vallei, die zijn bezaaid met heldere meertjes, donderende watervallen en verleidelijke flora. In de Lençois Maranhenses kunt u genieten van het uitgestrekte duinlandschap met zijn talrijke lagunes.


Deze avontuurlijke reis zit boordevol met activiteiten, zoals een aantal dagen wandelen en opwindende tochten met een 4x4 auto. U kunt ook de lokale manier van leven ervaren, verblijven bij de vriendelijke lokale bevolking in hun huisjes op het platteland en kamperen in de ongerepte wildernis.  (Duur: 13 dagen)

 

Voor meer reisinspiraties kijk op onze website.

>> meer informatie vindt u op: www.brazilieopmaat.com