UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Budget Safari | Voor betaalbare reizen naar zuidelijk Afrika

Wij bieden u een reis door zuidelijk Afrika om nooit meer te vergeten. Volledig aangepast aan uw wensen en budget. De landen die binnen ons bereik vallen zijn Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland inbegrepen, NamibiŽ en Botswana. Uiteraard is een uitstapje naar Zimbabwe voor de Victoria Watervallen een optie. De reis kan altijd aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.
bedrijf Budget Safari
adres Willem van Heesstraat 25
plaats 4827 AD Breda
kvk 65339193
lid VvKR 16055
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Paardrij vakanties

Rondreizen

Safari reizen

Wandelreizen

WoestiijnreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Botswana

NamibiŽ

Zuid-Afrika

Over Budget Safari....wat we zoal doen


Reizen op maat

Budget Safari_foto1

Wij zijn Budget Safari gestart om mensen de schoonheid van zuidelijk Afrika te laten beleven op een goedkopere manier. Wij bieden op onze website een divers aantal pakketreizen aan, deze zijn volledig aan te passen aan wensen en budget van onze klanten. Ook zijn de reizen uit te bereiden met diverse excursies. Daarnaast bieden wij reizen aan die samen gesteld worden door de klant zelf.

>> meer informatie vindt u op: www.budget-safari.nl

Rondreis zuidelijk Afrika

Budget Safari_foto2

Deze 4 weken durende rondreis voert u door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Hierbij ziet u een zeer gevarieerd landschap, van de zoutvlakten en de Okavango Delta in Botswana tot de legendarische zandduinen in Namibië. Ook staat tijdens deze reis een dagtrip op het programma naar de indrukwekkende Victoria Watervallen. Tevens biedt deze reis de mogelijheid tot het spotten van de Big Five in de parken Etosha en Chobe. De reis wordt afgesloten in Kaapstad met ruimte tot een tour over de Kaap, Robbeneiland of een culinaire wijnproeverij.

>> meer informatie vindt u op: www.budget-safari.nl

Relaxed rondje over de Kaap

Budget Safari_foto3

Een rondreis van 16 dagen die u vanuit Kaapstad over Cape Peninsula langs de penguïns naar de walvissen bij Hermanus. Vervolgens rijdt u over de betoverende Garden Route door de kleine Karoo. Een uitstapje naar de Baviaanskloof en naar Oudtshoorn waar u een bezoek kunt brengen aan een stuisvogelboerderij. Tevens komt u in Knysna waar u de lagoon kunt bewonderen en Tsitsikamma waar u heerlijk kunt wandelen over de kabelbrug. Bij deze reis kunt u er ook voor kiezen deze uit te bereiden met een uitstapje naar Addo´s Elephant Park. Vele excursies en mogelijkheden biedt deze reis. Denk aan een wijnproeverij, Robbeneiland of walvis spotten.

>> meer informatie vindt u op: www.budget-safari.nl