UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Corfu Vakanties | Griekenland op z'n best!

Bijzondere en sfeervolle zon-zee-strand en sportieve vakanties op Corfu, Ithaki, Lefkas, Kefalonia, Paxos en het vasteland; Zagoria-Epirus. Fietsvakanties, wandelen, Corfu Trail, duiken en zeilen. Individuele- en maatwerk reizen, gezinsvakanties.
bedrijf Corfu Vakanties
adres Lichtenbergstraat 11
plaats 6136 CK Sittard
kvk 14101900
lid VvKR 11014
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Rondreizen

Strandvakanties

Vakantiehuizen

Wandelreizen

ZeilreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Griekenland

Over Corfu Vakanties....wat we zoal doen


Welkom bij Corfu Vakanties

Corfu Vakanties_foto1

Veelzijdig Griekenland is een fijne vakantiebestemming. Corfu Vakanties is gespecialiseerd in kleinschalige vakanties op de mooie Ionische eilanden en het vasteland Epirus, Meteora, Zagoria en Parga. 

Er zijn veel mogelijkheden voor strand- en sportieve vakanties voor jong en oud. Corfu Vakanties biedt geen standaard pakketreizen maar geeft ieder de gelegenheid voor een redelijke prijs een vakantie (ook op maat) te beleven aangepast aan eigen wensen en budget. 

Iedereen heeft  een ander idee van zijn/haar ideale vakantie; daar houden wij graag rekening mee! 

Adio Sas, tot ziens bij Corfu Vakanties!

>> meer informatie vindt u op: www.corfuvakanties.nl

Fietsen en wandelen op Corfu

Corfu Vakanties_foto2

Corfu staat bekend als het “groene” Griekse eiland met een wisselend landschap en het hele jaar een uitbundige vegetatie. Ontelbare bloemen en planten waaronder oleanders, wilde kruiden, cyclamen en orchideeën worden afgewisseld door knoestige olijfbomen en statige cipressen.

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Corfu heeft een aangenaam klimaat, een schitterende natuur met boeiende flora en fauna en de zee en het strand zijn nooit ver weg. Hagedissen koesteren zich in de zon, cicaden vormen een achtergrondkoor en langzaam voortkruipende schildpadden maken duidelijk dat het dagelijkse leven buiten de drukke toeristenplaatsen nog steeds rustig z´n gangetje gaat.

Een wandel – of fietsvakantie stelt u in de gelegenheid het andere, unieke Corfu -weg van het toerisme- te ontdekken en is dé manier om kennis te maken met authentiek Corfu, de bewoners en de lokale keuken.
U gaat over oude ezelpaadjes ´strati´, kleine soms onverharde weggetjes, door olijfboomgaarden waar ezels, schapen en geiten u begroeten, over zand- en kiezel stranden en langs de afwisselende kustlijn met schitterende baaien. U komt bij stille kloostertjes en in schilderachtige dorpjes waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Geniet op het dorpsplein van een café frappé (Griekse ijskoffie) en de vriendelijke bewoners die willen weten waar u vandaan komt zullen u nog allerlei tips geven en u ´Sto Kalo´ (moge het u goed gaan) wensen.


CORFUVAKANTIES biedt verschillende mogelijkheden voor fietsvakanties met kids (aanhangfiets of eigen fiets) , fietsvakantie trektocht met bagagevervoer en fietsvakanties standplaats.

Voor wandelaars zijn er de wandelvakantie “de weg naar het  oude Corfu”en de fameuze Corfu Trail, een trektocht met bagagevervoer van zuid naar noord Corfu.

Meer informatie en aanbiedingen op www.corfuvakanties.nl

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.corfuvakanties.nl

Vroeg boeken loont!

Corfu Vakanties_foto3

CORFUVAKANTIES heeft een aantal mooie vroegboek aanbiedingen zoals villa´s met privé zwembad in de meivakantie voor de prijs van een appartement en bijzondere fiets- en wandelvakanties!

Wacht niet te lang; onze accommodaties zijn kleinschalig en wie het eerst komt,heeft de meeste en beste keuze!

Kijk voor meer informatie op www.corfuvakanties.nl 

>> meer informatie vindt u op: www.corfuvakanties.nl