UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

County Bike/Hike Reizen | Zorgeloze wandelvakanties in Nederland!

Wandelarrangementen langs het Pieterpad en in de Achterhoek. ēU verblijft in voortreffelijke door ons geselecteerde B&B´s of Hotels. ēU kunt dagelijks starten; de routes per dag bedragen meestal ca. 20-25 km. ēInclusief bagagevervoer ēBij de Pieterpad etappes terugbrengservice naar de startplaats bij aankomst met auto.
bedrijf County Bike/Hike Reizen
adres Fazantlaan 11
plaats 7004 BM Doetinchem
kvk 09164199
lid VvKR 11015
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Fietsreizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Nederland

Over County Bike/Hike Reizen....wat we zoal doen


Wandelarrangement met jezelf als hoofdpersoon

County Bike/Hike Reizen_foto1

Laat je inspireren door je eigen gedachten en overwegingen. De fraaie natuur om je heen inspireert en helpt. U wordt begeleid door een psycho energetisch therapeut, waar u (persoonlijk) gebruik van kunt maken. De nadruk ligt op KUNT! Dat bepaalt uzelf, niets MOET! Het maximum aantal deelnemers is 6. Deze wandelsessie vindt elke 2 maanden plaats; U kunt zich nu nog inschrijven voor de sessie van eind november!

>> meer informatie vindt u op: www.wandelenindeachterhoek.nl

Wandelen langs het Pieterpad

County Bike/Hike Reizen_foto2

Het Pieterpad is een van de bekendste en mooiste lange afstandroutes van Nederland. U kunt kiezen uit een aantal vaste arrangementen in de provincies Overijssel en Gelderland; daarnaast kunt u uw eigen arrangement samenstellen uit de 27 etappes.

>> meer informatie vindt u op: www.wandelenindeachterhoek.nl

Wandelen in de Achterhoek

County Bike/Hike Reizen_foto3

Achterhoek

De meeste routes zijn grotendeels bewegwijzerd en doorkruisen de Achterhoek, de Liemers en Montferland. U wandelt in de Achterhoek door een van de oudste en prachtigste cultuurlandschappen van Nederland, langs Saksische boerderijen, bolle essen, houtwallen, bossen en grillige beekdalen. De vele kastelen in de Achterhoek behoren zeker tot de smaakmakers van enkele routes.

>> meer informatie vindt u op: www.wandelenindeachterhoek.nl