UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Delta Safari | Natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten

Delta Safari is een kleine reisorganisatie die natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten organiseert. Om indrukwekkende natuur te zien, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Broedende papegaaiduikers in Engeland, duikende jan-van-genten op de Noordzee, honderden dolfijnen in de Golf van Biskaje, bevers en zeearenden in de Biesbosch. Beleef het met Delta Safari.
bedrijf Delta Safari
adres Beverstaart 1
plaats 4251MA Werkendam
kvk 54339650
lid VvKR 13054
reisgarantieSTO

Onze thema's


Dolfijnreizen

Natuur reizen

Safari reizen

VogelreizenOnze soort reizen


groepsreizenOnze bestemmingen


Engeland

Groot-BrittanniŽ

Nederland

Spanje

Over Delta Safari....wat we zoal doen


Spectaculaire natuur dicht bij huis

Delta Safari_foto1

Delta Safari organiseert dagtochten en natuurreizen dicht bij huis. Wist u dat onze eigen Noordzee veel mooie natuur te bieden heeft? Duikende jan-van-genten voor de Zeeuwse kust, broedende papegaaiduikers vlak bij Newcastle en springende dolfijnen voor de Engelse kust. 

Delta Safari organiseert sinds een aantal jaar korte en betaalbare natuurtrips in Nederland en Engeland. Sinds kort zijn daar een vogelreis naar Mallorca, een walvistrip naar de Golf van Biskaje en natuurweekenden in de Biesbosch bij gekomen. 

De groepsreizen van Delta Safari zijn geschikt voor alle soorten natuurliefhebbers. Of je nu een ervaren vogelaar bent, of gewoon eens in je leven die grappige papegaaiduikers wilt zien, samen maken we er een mooie reis van.

Heb je interesse zo´n leuke natuurreis dicht bij huis, kijk dan eens op onze website voor al onze activiteiten.

>> meer informatie vindt u op: www.deltasafari.nl