UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Droomreis Tanzania | Onvergetelijke privť rondreizen op maat

Droomreis Tanzania is gespecialiseerd in privť safari rondreizen op maat. Ontdek het echte Afrika in uw eigen tempo. Individuele safari rondreizen - Familiereizen - 50+ Reizen - Huwelijksreizen - Trekkingen - Natuur -Mountainbiken - Wandeltochten - Culturele en avontuurlijke sportieve activiteiten
bedrijf Droomreis Tanzania
adres Bovenweg 49
plaats 8085 SE Doornspijk
kvk 56594836
lid VvKR 14015
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Bergsport reizen

Duikreizen

Huwelijksreizen

Rondreizen

Safari reizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Tanzania

Over Droomreis Tanzania....wat we zoal doen


Privť safari rondreizen: op en top!

Droomreis Tanzania_foto1

Nergens zijn zoveel wilde dieren dan in Tanzania. Met maar liefst 16 nationale parken is het een dorado voor de dierenliefhebber. De eindeloze vlakten van de Serengeti met de grote migratie en de Ngorongorokrater zijn wereldberoemd. Droomreis Tanzania neemt u ook graag mee naar de onbekendere parken in het ongerepte Zuiden. Individuele reizen, helemaal op maat naar uw wensen.

>> meer informatie vindt u op: www.droomreistanzania.nl

Trekkingen en wandeltochten

Droomreis Tanzania_foto2

De Kilimanjaro heeft als hoogste berg van Afrika een enorme aantrekkingskracht. Het beklimmen van deze reus is voor veel mensen een wens die ze ooit nog een keer ten uitvoer willen brengen. Er zijn verschillende routes om naar de top te komen. De gidsen, dragers en kok zullen er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken zodat u zich volledig op uw sportieve prestatie kunt richten. Naast de Kilimanjaro organiseren wij ook meerdaagse trekkingen op Mount Meru en wandeltochten op fantastische locaties.

>> meer informatie vindt u op: www.droomreistanzania.nl

Strand, snorkelen en duiken

Droomreis Tanzania_foto3

Zanzibar met de azuurblauwe Indische Oceaan met wuivende palmbomen is een geliefde strandbestemming. Een ideale plek om na een een safari rondreis te relaxen en te genieten van zon en strand. U kunt hier prima snorkelen en duiken. De onbekendere eilanden Pemba en Mafia staan bekend als één van de beste duikbestemmingen ter wereld.  Ook aan de vaste kust van Tanzania weten wij de mooiste plekjes te vinden die nog niet zijn ontdekt door de massa. 

 

>> meer informatie vindt u op: www.droomreistanzania.nl