UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk | Kleinschalige wandelreizen en actieve reizen

Earth Tracks is de wandelspecialist voor bijzondere wandelreizen, wandelvakanties en actieve reizen in en aan de randen van Europa. Kleinschalig & persoonlijk! Wij nemen je mee naar onbekendere streken van Europa en de randen hiervan. Gebieden waar wij zelf erg enthousiast over zijn! Earth Tracks biedt groepsreizen, single reizen, individuele reizen en reizen op maat.
bedrijf Earth Tracks / Turkije Natuurlijk
adres van hogendorpstraat 861
plaats 1051 CD Amsterdam
kvk 34126713
lid VvKR 12024
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Agrotoerisme

Natuur reizen

Rondreizen

Vakantiehuizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Bulgarije

Griekenland

MacedoniŽ

RoemeniŽ

Spanje

Turkije

Over Earth Tracks / Turkije Natuurlijk....wat we zoal doen


Portugal: wandelen over de Rota Vicentina

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk_foto1

In  2012 werd in het Zuidwesten van Portugal een nieuwe wandelroute geopend: de Rota Vicentina. Deze 400 km lange route voert door één van de mooiste en best bewaarde kuststreken van Europa en verrast door de grote afwisseling in landschappen.

De Rota Vicentina bestaat uit  twee takken: in het binnenland de Historical Way en parallel eraan, langs de  kust, de Fisherman’s Trail. Earth Tracks biedt wandelreizen op beide routes aan zowel als groepsreis als individuele reis.

De tocht begint in kustplaatsje Porto Covo of in het mooi gelegen Vila Nova de Milfontes op de Fishermen trail. Je volgt de route in zuidelijke richting over prachtige kustpaden en langs vissersdorpen. Je komt langs de vuurtoren van Cabo Sardao en loopt verder richting Odeceixe waar je je reis eindigt of verder gaat op de Historical way.
Vanuit de kust loop je de heuvels van de Alentejo in. Je wandelt langs imposante kurkeiken, eucalyptussen en kleine boerderijen. In de slaperige dorpen kun je in het plaatselijke dorpscafé even bijkomen van de tocht. 

Tijdens deze tocht overnacht je in comfortabele kleinschalige accommodaties in of net buiten de plaatsjes en de bagage wordt vervoerd.

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.earthtracks.nl

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk_foto2

Andalusië in het zuiden van Spanje heeft veel te bieden aan zowel wandelaars als cultuurliefhebbers. De geschiedenis ligt hier voor het oprapen. Met name de Moren hebben duidelijk hun sporen achtergelaten. 

Je kunt hier prachtig wandelen langs de sfeervolle witte dorpen en in één van de vele natuurparken waaronder de Sierra de Tejeda y Almijara en de Sierra de las Nieves. In de bergen is het stil en ruig, daar kom je enkel roofvogels en steenbokken tegen.

Earth Tracks biedt hier zowel groepsreizen of single reizen, met kleine groepen van max. 12 personen aan, als ook individuele reizen. Als je er met een eigen groep op uit wilt trekken kan dat natuurlijk ook. 

 

>> meer informatie vindt u op: www.earthtracks.nl

Wandelreis Rota Vicentina in Portugal

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk_foto3

Bulgarije is één van de onbekendere landen van Europa maar een land waar veel te ontdekken valt: indrukwekkende natuur met magnifieke bergen, meren, bossen en uitgestrekte heuvellandschappen. Daarnaast tref je hier een rijke geschiedenis,  pittoreske dorpen en mooie oude steden.

Tijdens onze cultuur- en wandelreis in het Rhodopen gebergte maak je kennis met de vele facetten van dit prachtige gebied in Bulgarije. Wij wandelen met een kleine groep door de ongerepte natuur van de Rhodopen, bezoeken historische steden, kleine dorpjes, eeuwenoude kloosters en kerkjes. We proeven van lokale specialiteiten en goede wijnen.

Onze cultuur- en wandelreis in het Balkangebergte leidt door indrukwekkende natuur en langs een rijke geschiedenis. We wandelen langs woeste pieken, over beboste hellingen en bloeiende bergweiden.
De kleurrijke kloosters, oude steden en dorpen die we onderweg bezoeken, getuigen van een roemrijk verleden. Ook het communisme heeft haar sporen achtergelaten o.a. in de vorm van megalomane monumenten en grootse standbeelden.
´s Avonds genieten van de goede uitgebreide Bulgaarse keuken.

>> meer informatie vindt u op: www.earthtracks.nl