UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Eshi Eco Travel |

Avontuurlijke community-based reizen naar EthiopiŽ. Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerkreizen naar EthiopiŽ die afwijken an de gebaande paden. Trekkings,mountainbiketochten,rondreizen door onbekende gebieden, contact met de lokale bevolking,veel natuur, dat is waar Eshi voor staat.
bedrijf Eshi Eco Travel
adres Giessenlaan 22a
plaats 3381 AL Giessenburg
kvk 63052636
lid VvKR 15059
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Mountainbike reizen

Natuur reizen

Rondreizen

VogelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


EthiopiŽ

Over Eshi Eco Travel....wat we zoal doen


Kamperen in de Omo vallei

Eshi Eco Travel_foto1

De Omo-vallei is een gebied met een enorme diversiteit aan stammen. Door het toegenomen toerisme is het soms lastig om op een rustige manier kennis te maken met deze bijzondere mensen en hun unieke manier van leven. Bij Eshi proberen we de tijd te nemen voor ontmoetingen  en waar mogelijk bezoeken we de wat minder bekende dorpen. de leukste manier om dit gebied te bezoeken is tijdens een kampeerreis. Je verblijft in de dorpen en maakt zo kans op een gezellige avond bij het kampvuur waar de lokale gids de verhalen van de stamleden voor je vertaalt. Het is uiteraard ook mogelijk om in hotels en lodges te verblijven, ook dan proberen we bijzondere ontmoetingen te organiseren!

>> meer informatie vindt u op: eshitravel.nl

Mountainbike Tours in het zuiden

Eshi Eco Travel_foto2
Ethiopië is een geweldig land om per mountainbike te verkennen. De vele onverharde wegen en het weinige verkeer zijn een ideaal terrein voor een tour van enkele dagen, tot een week  en voor de echte liefhebber is er in november een groepsreis van 17 dagen. (vertrekdatum 1 november)
  • 17-daagse groepsreis door het ongerepte zuidwesten
  • Een individuele 7-daagse tour van Addis Abeba naar Hawassa  met uw eigen gezelschap.
  • Dagtochten vanuit Hawassa
Voor alle reizen zijn goede Westerse MTB’s beschikbaar. De huurprijs van de MTB’s gaat, na aftrek van de kosten, naar CSCA, een organisatie die zorgt voor de opvang van straatkinderen in Hawassa. Het is ook mogelijk om je eigen MTB mee te nemen, je krijgt dan een korting op de prijs van de tour. Wel stellen wij het dan op prijs als je een donatie doet of de fiets achterlaat zodat deze gebruikt kan worden voor toekomstige tours. Zo lever je dan toch een bijdrage !
>> meer informatie vindt u op: eshitravel.nl

Kafa Tours naar de bakermat van de koffie

Eshi Eco Travel_foto3

In het zuidwesten van Ethiopië ligt een ongerept gebied met een unieke historie: Kafa. Dit is de bakermat van de koffie !
Koffie groeit het beste op grote hoogte in een vochtige , bosrijke omgeving. In het bergachtige gebied ten zuidwesten van Addis Abeba, Kaffa of Kefa genaamd, groeit de inheemse arabicaboom op haar allerbest. Door het unieke klimaat is hier een prachtig cloudforest ontstaan met een enorme variëteit aan dier- en plantensoorten, het Kafa Biosphere Reserve. Hier ben je aan het juiste adres voor prachtige landschappen, eeuwenoude culturen en overheerlijke koffie met de bijbehorende ceremonie.

Bonga en omgeving  is een prima bestemming voor een wat langer verblijf en wij kunnen een programma verzorgen van 3 of meer dagen. Het is ook mogelijk om enkele dagen in Bonga te verblijven op weg naar of op de terugreis vanuit het zuiden van Ethiopië.

>> meer informatie vindt u op: eshitravel.nl