UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Europa Express | Actieve treinvakanties

Leuke actieve vakanties met heen- en terugreis per trein. Wandelen, fietsen, kanoŽn; reizen voor ouders met kinderen; stedentrips. De reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die per trein op vakantie willen, waar nodig is ook het vervoer ter plaatse geregeld.
bedrijf Europa Express
adres Lindestraat 4
plaats 2313 DA Leiden
kvk 28070735
lid VvKR 17021
reisgarantieSTO

Onze thema's


Fietsreizen

Kanoreizen

Stedenreizen

Treinreizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Duitsland

KroatiŽ

Montenegro

Polen

RoemeniŽ

SloveniŽ

Slowakije

Spanje

Over Europa Express....wat we zoal doen


Ontdek Europa per trein

Europa Express_foto1

Europa Express organiseert individuele vakanties per trein, uw vakantie begint al op uw eigen vertrekstation. Ontspannen reist u naar het land van bestemming. U kunt kiezen uit wandel-, fiets- of kanoreizen. Daarnaast zijn er stedentrips naar interessante steden, ook combinaties van steden binnen een reis zijn mogelijk.

Europa Express komt voort uit Oost-Europa-specialist Dobrý Den Reizen, daardoor ligt een groot deel van de bestemmingen in het oosten van Europa. Reizen naar andere delen van Europa worden daar gaandeweg aan toegevoegd.

>> meer informatie vindt u op: www.europa-express.nl

Te voet, per fiets of per kano

Europa Express_foto2

In alle bestemmingslanden hebben we wandelreizen ontwikkeld. In Polen ook fiets- en kanoreizen; daar is ook een combinatie van deze activiteiten mogelijk.

Een aantal wandelreizen is redelijk pittig, maar de meeste zijn voor iedereen goed te doen, sommige ook voor ouders met kinderen.

>> meer informatie vindt u op: www.europa-express.nl

Stedenreizen

Europa Express_foto3

Met de trein kom je tot in het hart van de stad. Wij bieden stedenreizen aan naar o.a. Berlijn, Krakow en Barcelona. U verblijft in een hotel bij het station of bij een metrostation.

 

>> meer informatie vindt u op: www.europa-express.nl