UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Stichting Fair2 | Meerwaarde van Lokaal Reizen met Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Kies ook voor een nieuwe manier van reizen, voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen. Wij zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creŽren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen, in Afrika en AziŽ.
bedrijf Stichting Fair2
adres Postbus 1543
plaats 6501 BM Nijmegen
kvk 55567282
lid VvKR 13048
reisgarantieSTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Fietsreizen

Natuur reizen

Rondreizen

Wandelreizen



Onze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen



Onze bestemmingen


Bangladesh

Burkina Faso

Cambodja

EthiopiŽ

Ghana

IsraŽl

JordaniŽ

Madagaskar

Myanmar

Oeganda

Rwanda

Tanzania

Thailand

Vietnam

Over Stichting Fair2....wat we zoal doen


Rondreizen Afrika: Noord- Oost- en West-

Stichting Fair2_foto1

Ontmoet het pure Afrika met Fair2; voorbij de gebaande paden. Leer de lokale bevolking kennen, bewonder de cultuur, ontdek natuur & wildlife en ervaar stammen & traditie. Ga op Safari, kom oog in oog met de wilde dieren, leef en help een paar dagen mee in een community of maak trekkings door de Sahara of bergen. Ontdek Marokko, Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Sierra Leone; Ethiopië, Uganda, Rwanda, Tanzania, Madagaskar.

>> meer informatie vindt u op: www.fair2.travel

Rondreizen Midden-Oosten

Stichting Fair2_foto2

Ontdek de duizenden schoonheden van dit gebied tijdens een rondreis door Jordanië of Palestina. Met Fair2 ontmoet je de vriendelijke lokale mensen, zoals nomaden in het zuidelijk gebied van Jordanië en Palestijnen langs het Abraham Path op de Westelijke-Jordaanoever. Bezoek juist nu dit gebied met zijn wereldwonderen en werelderfgoed, de zeer afwisselende natuur, vriendelijke bevolking, het lekkere eten en de mooiste wandelpaden.

>> meer informatie vindt u op: www.fair2.travel

Zuid-oost AziŽ

Stichting Fair2_foto3

Ontdek de minder bekende gebieden op onze rondreizen door Zuidoost-Azië. Ontmoet de bijzondere volkeren, bewonder het prachtige historische erfgoed en de mystieke tempels. Wandel en fiets door de mooiste gebieden en laat je verrassen door de onbekende plekken. Maak een mooie reis door Bangladesh, Birma/Myanmar, Cambodja, Laos, Thailand, Vietnam of Indonesië.

>> meer informatie vindt u op: www.fair2.travel