UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Ghana Active | Rondreizen door Ghana op maat.

Ghana Active richt zich op mensen die tijdens een rondreis kennis willen maken met de cultuur en de bezienswaardigheden van Ghana en, indien gewenst, willen meewerken op een van onze projecten. Dit īAfrika reizenĒ is voor gezinnen, vrienden, echtparen, senioren en bv teambuilding binnen een bedrijf of club. Wij werken samen met de ďKidz Active FoundationĒ en ďVrijwillig WereldwijdĒ.
bedrijf Ghana Active
adres Johan de Wittstraat 230
plaats 3311 KK Dordrecht
kvk 52995135
lid VvKR 17028
reisgarantieSTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizen

StrandvakantiesOnze soort reizen


gezinsvakanties

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Ghana

Over Ghana Active....wat we zoal doen


Een rondreis door Ghana op maat.

Ghana Active_foto1

Ghana Active is een organisatie die zich richt op kleine groepen mensen die, tijdens een rondreis, kennis willen maken met de cultuur en de bezienswaardigheden van Ghana en daarbij ook, indien gewenst, willen meewerken op een van onze projecten.
Dit ´anders reizen´ is voor mensen die al op een of andere manier een binding met elkaar hebben zoals gezinnen, vrienden, echtparen, scholen en senioren maar ook voor teambuilding binnen een bedrijf of club.
Wij zijn gespecialiseerd in rondreizen door Ghana op maat met aansluitend eventueel meewerken op een van onze projecten in Tamale (Noord Ghana).
Voor het projectenwerk werken wij samen met de ´Kidz Active Foundation´ en ´Vrijwillig Wereldwijd´. Een rondreis is altijd met auto met chauffeur en, indien nodig, een gids.
Overnachtingen zijn in Lodges of bungalows. Als Tamale is opgenomen in de reis, kunt u naar eigen keuze ook 1 of meerdere nachten doorbrengen in een hutje in een compound zonder elektriciteit of stromend water te midden van de hechte leefgemeenschap.

 

>> meer informatie vindt u op: www.ghanaactive.nl

Waarom via ons.

Ghana Active_foto2

1.Via ons omdat wij sinds 2004 ervaring hebben met reizen door Ghana.
2.Via ons ontdekt u het echte Afrika!
3.Via ons omdat u in één reis, het mooie land, de cultuur, de highlights en de vriendelijke inwoners leert kennen en daarnaast ook nog kunt/wilt meewerken op een van onze projecten.
4.Via ons omdat de reis en prijs in balans zijn.
5.Via ons omdat onze reizen eerlijk zijn en mede zorgen voor een inkomen voor de lokale bevolking.
6.Via ons kunt u verblijven in een Lodge, bij een lokale familie of in een traditioneel dorpje. Zo leert u op een unieke manier het land kennen.
7.Via ons omdat alle medewerkers die er mede voor zorgen deze reis tot een onvergetelijk einde te brengen een eerlijke vergoeding krijgen. Zoals onze gidsen, de chauffeurs, en de projecten.
8.Via ons is de begeleiding die we in Nederland en in Ghana bieden, persoonlijk en uitgebreid.
9.Via ons omdat wij in Nederland u tijdens een infomiddagĀ uw reis bespreken en meer over de Ghanese cultuur vertellen.

 

>> meer informatie vindt u op: www.ghanaactive.nl

Beleef Afrika.

Ghana Active_foto3

 

Ghana Active regelt vaak een rondreis door Ghana waarbij ouders, familieleden of vrienden van een iemand die vrijwilligerswerk doet, een rondreis door Ghana kunnen maken met daarin opgenomen een bezoek aan de vrijwilliger en zijn of haar project.
Door het organiseren van zo`n reis, ondersteunt Ghana Active de lokale bevolking in Ghana.
Een rondreis duurt meestal tussen de 7 en 21 dagen.
Gedurende de rondreis bezoekt u de highlights van Ghana zoals Accra, Kokrobite, Slavenfort Elmina, Cape Coast, Kakum National Park, Lake Bosumtwi, Kumasi, Leefgemeenschap Hand in Hand, Boabeng Monkey Sanctuary, de Kintampo watervallen, Mole National park en nog veel meer.
In de rondreis zijn meestal ook bezoeken opgenomen aan lokale markten en leefgemeenschappen zoals het eco-dorpje Mognori en Malshegu.
Indien gewenst is er ook de mogelijkheid mee te werken op de Kidz Active school en de Kpalsi Bibliotheek in Tamale.

 

>> meer informatie vindt u op: www.ghanaactive.nl