UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Global Cyclist | Grensloze fietsvakanties

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.
bedrijf Global Cyclist
adres Bakenbergseweg 176
plaats 6814 MR Arnhem
kvk 51627914
lid VvKR 13017
reisgarantieSTO

Onze thema's


Agrotoerisme

Begeleide reizen

Fietsreizen

Mountainbike reizen

WijnreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


AlbaniŽ

ArmeniŽ

BelgiŽ

Cambodja

Cuba

Duitsland

Estland

EthiopiŽ

Filipijnen

Frankrijk

Griekenland

Hongarije

India

IndonesiŽ

ItaliŽ

Japan

JordaniŽ

KroatiŽ

Letland

Litouwen

MacedoniŽ

Malawi

Marokko

Mexico

Montenegro

NamibiŽ

Nederland

Oostenrijk

Polen

Portugal

SloveniŽ

Spanje

Sri Lanka

Thailand

TsjechiŽ

Turkije

Vietnam

Wit-Rusland

Zuid-Afrika

Zwitserland

Over Global Cyclist....wat we zoal doen


Maatwerk fietsvakanties voor groepen vrienden

Global Cyclist_foto1

In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)geregeld met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere maand. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heeft u al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 

Global Cyclist wordt de laatste tijd steeds vaker door dit soort groepjes benaderd met de vraag of ze één van onze fietsarrangementen kunnen boeken. Dat scheelt veel uitzoekwerk en voorbereiding, want de routebeschrijvingen hebben wij immers klaarliggen!

Voor 2016 zijn we al benaderd door diverse groepen, die in mei Montenegro gaan doen. Ook Marokko wordt bezocht door een vriendegroep van 8 personen in mei dit jaar. In juni 2016 hebben we een groep die een combinatie maakt van twee bestaande fietsarrangementen in Kroatië; een fiets-vaarvakantie en de rondtocht op het schiereiland Istrië.

De afgelopen jaren diverse groepen voor verschillende bestemmingen gehad. Hierbij een aantal daarvan. Begin 2015 is een groep van 9 fietsers onze fietsroute in Zuid-Afrika gaan doen. In het verleden hebben we ook al eens een groep vrienden (8) in Cuba, Jordanië en Maleisië op weg geholpen. Onze expertise ligt bij recreatief fietsen, maar ook wielrenners hebben wij al regelmatig op weg geholpen.

Buitenlandse groepen hebben inmiddels ook hun weg naar Global Cyclist weten te vinden. September 2014 fietsten we met een groep van 9 Brazilianen door Nederland en België. De chemie was zo prettig dat er voor dezelfde deelnemers de komend jaren diverse groepsreizen ingepland staan.

Fiets jij ook in een groep of clubverband en wil je een keer met elkaar een week of langer onbekommert in het buitenland fietsen zonder al het uitzoekwerk?

 

 

Neem eens contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

>> meer informatie vindt u op: www.globalcyclist.nl

Fietsvakanties met je eigen gezin

Global Cyclist_foto2

Wij hebben ook kinderen, die met ons mee op fietsvakantie gaan. Bjorn (2006) en Merel (2009) helpen ons met het testen van diverse gezinstochten op de fiets langs rivieren, door bergen, langs charmante dorpjes, bosrijke gebieden en verlaten stranden. Kortom, wij denken te weten, wat je als gezin nodig hebt op een fietsvakantie. Neem eens een kijkje op onze website in bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken of Duitsland. Komt je er niet direct uit? Bel ons dan voor een persoonlijk advies.

>> meer informatie vindt u op: www.globalcyclist.nl

Uitdagende mountainbike bestemmingen

Global Cyclist_foto3

In ons aanbod zijn een beperkt aantal bijzondere mountainbike bestemmingen opgenomen. Op die reizen maken we altijd gebruik van lokale gidsen, die met je meefietsen en de situatie goed kennen. We houden de groepjes vaak klein (6-10 man) per begeleider/gids om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven aan MTB techniek, historie, wetenswaardigheden over het landschap, de lokale bevolking, de cultuur en het eten. Een aantal van die bestemmingen vermelden we hier om je alvast een beetje lekker te maken ;-)
Malawi, Marokko, Japan, Macedonië en Filippijnen.

>> meer informatie vindt u op: www.globalcyclist.nl